Fjernet

Internettfenomenet Sajad Gharibi (30), alias «den iranske Hulk», fjerner flere bilder etter å ha blitt beskyldt for juks.

FJERNET: Sajad Gharibi har fjernet bildet ovenfor og en rekke andre bilder fra sin Instagram-konto. Foto: Skjermdump / Instagram: sajadgharibiofficial
FJERNET: Sajad Gharibi har fjernet bildet ovenfor og en rekke andre bilder fra sin Instagram-konto. Foto: Skjermdump / Instagram: sajadgharibiofficial Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sajad Gharibi tok internett med storm tidligere i år og folk sperret opp øynene. 30-åringen viste blant annet fram sin «massive fysikk», skulle etter planen debutere i bokseringen mot Hollywood-stjernen Martyn Ford og gikk viralt med en video hvor han slåss alene mot fire andre menn.

DÅRLIG STEMNING: «Den iranske hulken» skal gå boksekamp mot Martyn Ford i London i april. Video: Rødt Kort. Vis mer

Muskelbunten hadde også preget nyhetsbildet tidligere, da han i 2016 meldte seg frivillig til de iranske styrkene som kjempet side om side med Assad-regimet mot IS i Syria.

Nå er de fleste av «den iranske Hulks» oppsiktsvekkende bilder fjernet.

STJERNE: Martyn Ford har flere talenter. Foto: Shutterstock editorial
STJERNE: Martyn Ford har flere talenter. Foto: Shutterstock editorial Vis mer

Det skjer etter skuespiller og Hollywood-stjerne Martyn Fords kommentarer.

- Han var ikke som jeg forventet. Jeg tror han har lurt verden med retusjering, for å være ærlig. Å se ham i virkeligheten var ikke så imponerende som på bilder, fortalte Ford til Daily Star.

«HULKEN»: Den brasilianske bodybuilderen Valdir Segato bygde musklene sine på en svært uvanlig måte - for ikke å glemme helsefarlig. Video: Valdirsegatooficial. Reporter: Marthe Tveter Gjønnes. Vis mer

Ford dyttet blant annet til Gharibi, som mistet balansen og falt, da duoen møttes ansikt til ansikt i forbindelse med kampen.

Kampen mot Ford ble aldri noen realitet. Istedenfor fikk man se Gharibi bli knocket ut i en boksekamp mot Kazakh Titan.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer