Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fjernstyrt Pettersen lurte spillerne

Sang, leste dikt og kjeftet.

ST. GALLEN (Dagbladet.no): Landslagsgutta sitter og hører på trener Gunnar Pettersen. Det er et av de første spillermøtene etter at de ble samlet foran EM i Sveits.

Plutselig blir møtet snudd på hodet.

Pettersen starter å synge, han leser dikt og han skjeller ut spillerne på det groveste - noen angripes håndballfaglig og andre kalles for ølhunder.

Fjernstyrt landslagssjef

Spillerne satt lamslått på stolene på hotellet i Drammen. Etter det Dagbladet.no erfarer var det så ille at noen vurderte å gå.

- Det er viktig å gjøre litt uventede, gale og morsomme ting, sier Gunnar Pettersen til Dagbladet.no.

Det var TV 2-gutta Thomas Numme og Harald Rønneberg som hadde lagt opp til spøken. De hadde plassert en liten øretelefon på landslagssjefen, og fjernstyrte ham.

Innslaget skal sendes på «Senkveld» førstkommende fredag.

- Jeg trodde nesten de skulle avsløre meg, men jeg klarte å holde maska, sier Pettersen, mens han ler så han får tårer i øynene.

- Jeg hadde på meg noen lesebriller, så spillerne var litt dosete foran meg. Det var utrolig morsomt, sier GP.

Skjønte ingenting

Som Dagbladet.no skrev før EM har landslagsgutta fire punkter de skal følge i spillergruppa: Samhandling, seriøsitet, lojalitet og humør.

Og det sistnevnte tok altså sjefen sjøl tak i på det spillermøtet før mesterskapet.

- Vi skjønte ingenting. Det var helt merkelig og vi tenkte ikke over at det kunne være en spøk, sier Jan Thomas Lauritzen til Dagbladet.no.

Bakspilleren har vært på landslaget siden 1993, og har 216 kamper med flagget på brystet. Han har vært med på det meste.

- Du vet jo aldri hva Gunnar kan finne på, men dette var ekstremt. Det ble nesten for mye av det gode.

BLE FJERNSTYRT: Gunnar Pettersen sjokkerte spillerne da han sang, leste dikt og kjeftet under spillermøtet. Her viser han fram de fire punktene landslagsgutta skal strekke seg etter.
HADDE REGIEN: TV 2-gutta Harald Rønneberg og Thomas Numme fortalte Pettersen via en plugg i øret hva han skulle si og gjøre.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling