Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fjortiser flyr mot Norway Cup

Deres største seier er 24- 0. Nå skal de ubeseirede fjortisjentene fra Radar trå til i Norway Cup - som braker løs om ti dager.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

KRISTIANSAND (Dagbladet): - Vi går ikke på banen for å vinne, men for å vinne mest mulig, smiler sørlandsjentene fra Vågsbygd utenfor Kristiansand. Nå håper de endelig å få litt motstand.

Jentene fra Radar er årets Dagblad-lag i Norway Cup. De har hatt en perfekt vårsesong. Med ni strake seirer, og 93- 1 i målforskjell, er det ytterst få som kan hamle opp med Sørlands-jentene.

Selvtillit

Og når jentene snører fotballskoa på Ekebergsletta 27. juli, skal de være godt forberedt til å møte motstand fra Kurland, Sogndal og Korsvoll i den innledende puljen.

- Vi vet ingenting om lagene, men de er alle topplag i seriene de spiller i, sier trener Anders Jensen.

Den sympatiske treneren har stablet et solid lag på beina. Sjøl om jentene bare har spilt sammen et drøyt år, er de samspilte. Og ikke minst proppfulle av selvtillit.

- Her hjemme er det ingen som tar oss. Vi går på banen uten å yte vårt beste. Vanligvis spiller vi kamper der vi ikke blir slitne. Likevel vinner vi, sier en stolt kaptein, Berit Theisen.

- Vi er en gjeng gode venner som kjenner hverandre veldig godt. Ingen av oss er noe særlig bedre enn de andre, men vi er flinke til å gjøre hverandre gode. Og så vet vi alltid hvor vi har hverandre på banen, sier Sara Ørnevik.

Fotball og gutter

De to jentene er klar over at motstanden vil bli hard, men kan love at Radar-fjortisene skal yte sitt beste. Og aller helst vil de spille mot utenlandske lag.

- Vi lurer litt på hvor flinke de er, smiler jentene.

Men Norway Cup er ikke bare fotball for Radar-jentene.

- Selv om fotball er det viktigste, må vi ha det moro på cupen også. Vi skal på disco, se på gutter og forhåpentligvis treffe nye folk.

<B>SOMMERENS HØYDEPUNKT: </B>Sara Ørnevik (hoppende foran til venstre) og de andre Radar-jentene gleder seg til Norway Cup. Med på laget er: Mette Haugland, Mai Markussen, Tone Marie Solaas, Martine Nordby, Hanne Erklev, Elisabeth Stava, Berit Theisen, Hilde Moen, Camilla Szilagyi, Pia Ribu og Hanna Nesset.