Fjørtoft: - Uaktuelt å trekke meg

Snakker ut om LSK-bråket.

(Dagbladet.no): Lillestrøm-avisa Romerikes Blad ba i dagens utgave Jan Åge Fjørtoft trekke seg som følge av den angivelige konflikten med trener Tom Nordlie.

Lokalavisa hevder manageren ønsker å fjerne Nordlie og beskylder manageren for i det skjulte å bygge opp allianser mot treneren som tok cup-gull med Åråsen-klubben så seint som i fjor.

Nå svarer Fjørtoft på kritikken.

- Jeg reagerer på direkte løgner. Det står at jeg «jobber aktivt med allianser og for å overta alt på Åråsen og styrte Tom Nordlie». Hva gjør du da? Jeg føler meg maktesløs, men jeg må bare forholde meg til det. Jeg jobber på samme måte med fokus inn mot Viking-kampen på mandag, sier LSK-manageren til TV2-sporten.

- Absolutt ikke tenkt å trekke meg

Romerike-klubben har fått mye negativ oppmerksomhet som følge av en skrekkelig serieåpning, konflikt med TV2 og nå også støy rundt treneren og manageren.

Fjørtoft avdramatiserer den angivelige konflikten mellom manager og trener på Åråsen.

- Jeg har absolutt ikke tenkt å trekke meg. Vi jobber akkurat som vi har gjort for, med plusser og minuser som det alltid er i forhold når det er to som er sportslig ansvarlig. I forholdet mellom manager og trener vil det alltid være et brytningspunkt mellom enighet og uenighet, sier Fjørtoft.

 LSK-manager Jan Åge Fjørtoft sier det alltid vil være uenigheter når to personer har det sportslige ansvaret. Foto: Stian Lysberg solum/SCANPIX
LSK-manager Jan Åge Fjørtoft sier det alltid vil være uenigheter når to personer har det sportslige ansvaret. Foto: Stian Lysberg solum/SCANPIX Vis mer

Lillestrøm møter Uwe Röslers Viking på Åråsen mandag.

Fjørtoft: - Uaktuelt å trekke meg