Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fjørtoft enig med Aalesund

Agenten tror det løser seg mellom klubbene også.

(Dagbladet.no): Karl Oscar Fjørtoft er sykmeldt på ubestemt tid fra sin svenske klubb Hammarby på grunn av stress. Likevel er han nå enig med Aalesund om en overgang.

Fjørtofts agent, Kjetil Osvold, bekrefter overfor Sunnmørsposten at Aalesund og spilleren er enig om den personlige kontrakten. Men forelpig gjenstår forhandlingene med Hammarby om en overgangssum, og derfor har ikke partene skrevet kontrakt ennå.

- Etter samtalen jeg hadde med Hammarbys representant synes det i hvert fall klart at begge parter er interessert i å få løst saken til beste for den spilleren det handler om, sier administrativ leder i Aafk, Henrik Hoff, til avisa.

Han har ingen formening om overgangssummens størrelse. Fjørtoft har to år igjen av kontrakten med Hammarby, og har blitt stemt fram av sine medspillere i den svenske ligaen som en av de viktigste midtbanespillerne de siste årene.

Agent Osvold tror det viktigste for Fjørtoft er å komme seg hjem og bli frisk så fort som mulig.

KOMMER HJEM: Karl Oscar Fjørtoft er enig med Aalesund om fotballfremtida.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media