«Fjørtoft er en flopp»

Jan Åge Fjørtoft er en flopp. RBK har for mange gamle stjerner. Viking vinner serien. Meningene er mange og sterke om Tippeliga-åpningen. Dagbladet.no har mottatt over 600 meninger.

Under mottoet «All makt til tribunen» ønsker Dagbladet å gi publikum muligheten til å komme med sin mening om Tippeligaen. Så langt har Dagbladet.no mottatt nærmere 600 meninger. Saklige og usaklige. Sure oppgulp og skamros. Hat og kjærlighet.

Dagens store samtaleemner er Rosenborg, Viking og Jan Åge Fjørtoft.

Her er utdrag av noen av de flere hundre innleggene på Dagbladet.no.

Drømmeåpning

Tippeligaen kunne ikke fått en bedre start. Sjokkåpning av Tromsø! Gullfavorittene slått av Viking! Spenningen er til å ta å føle på. Takk til Nils Arne Eggen! Dette kan bli en stor sesong!

Ekspertkommentator

Om Fjørtoft

Nå har du vært sur og gretten på banen i 25 år. Slapp av, forsøk å være hyggelig de få fotballår du har igjen.

Stabekk patriot

Fjørtoft blei sur i går, jeg må bare le. Snublefot har aldri vært, er ikke, og kommer aldri til å bli en bra fotballspiller.

Stein

Endelig en mann som snakker! Hold kjeft! Ikke til JÅge, men til de som sier han er en flopp, og burde snakke litt mindre. Snakk Fjøra, snakk.

eivind83

Fjørtoft har kun spilt en omgang i eliteserien, og har klart å markere seg som en klassespiller og entertainer. Vi trenger flere som han som gir alt for laget og publikum.

gordon

Ring meg så skal jeg stoppe mer enn kjeften til Jahn Åke Fjørlett!

KALLA69

Om gullkampen

Med et stort hvis blir det Molde som ta gullet i år, hvis'et går på om Rosenborg klarer å påvirke dommerstanden i år som de siste år.

ivar-otto kristiansen

Hvis Rosenborg er så sinnsykt gode som alle sier, hadde vel ikke Viking hatt en sjanse i åpningskampen der motivasjonen til Rosenborg burde være på topp!

Lykke til, Viking. Og til alle andre utfordrere, gjør deres beste for å slå Rosenborg (dette gjelder ikke Brann, som er det ALLER verste laget her på jord)!

Niklas

VIKING E BEST! HADDE IKKJE FLAKS MOT ROSENBORG!

Bjørn

Viking va i ein egen klasse i går, eg fekk frysninger på ryggen av å se det til tider fantastiske spillet!

Sven

Tror ikke RBK kommer til å være så suverene i år, kanskje vil de allerede i år miste gullet. Grunnstammen i RBK er snart modne for Oldboys fotball og da hjelper det ikke å ha mange gode reserver.

SIF Patriot

Tet-kampen kommer til å dreie seg om Viking og Brann. Dette er di eneste lagene med unge, og rutinerte spiller på et høyt nivå. Rosenborg kommer kanskje på en tredje-plass hvis di er heldige, men får der stor kamp fra Stabæk og Tromsø.

Tori