Fjørtoft er sms-konge på tribunen

Har gode hjelpere foran TV-skjermen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Mange har meninger om Jan Åge Fjørtoft, men ingen kan si noe på engasjementet til LSK-manageren. Mer enn én gang i år har Fjørtoft brust med fjøra på klubbens vegne, og sammen med Tom Nordlie er han en garantist for å skaffe Lillestrøm oppmerksomhet.

Men når du ikke pakker inn meningene dine i silkepapir, er det greit å vite hva du snakker om når du møter pressen etter en kamp med kontroversielle situasjoner.

Og det er det nesten hver gang Lillestrøm spiller.

Derfor har Fjørtoft sørget for å ha gode hjelpere foran TV-skjermen, som sørger for at LSK-manageren får all den informasjonen han trenger til etterpå.

At Fjørtoft ofte kan observeres på tribunen med nesa nedi mobilen, skyldes altså ikke at han synes kampen er så kjedelig. - Jeg har alltid folk som ser kampene for meg. Da kan jeg styre engasjementet mitt i forhold til det, også når kampen er slutt. De gir meg full oppdatering. Kanskje jeg bør få meg min egen skjerm til slutt, sier han til Dagbladet.no.

Klaget ikke på røde kort

Det betalte seg igjen på onsdag, da Arild Sundgot brukte hånda til å få de nødvendige meterne på Stabæk-stopperne før han rullet inn 2-0.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer