Fjørtoft fikk ikke Eintracht-jobben

Jan Åge Fjørtoft får ikke tilbud om managerjobben i Eintracht Frankfurt. Klubben vil ha økonomen Heribert Bruchhagen i jobben.

Bruchhagen er ansatt som forretningsfører i den tyske fotballigaen DFL, og er ifølge avisa Frankfurter Rundschau foretrukket på grunn av kompetanse på økonomi.

En av 4- 5

- Jeg har snakket med ledelsen i klubben, og det er riktig at Bruchagen har fått tilbud om å bli ansvarlig for sport og finans i klubben, sier Fjørtoft til Dagbladet.

Klubben har stått uten manager siden 1. september, og Fjørtoft har vært en av fire- fem aktuelle til jobben, men først og fremst på den sportslige biten.

- Eintracht har nå omdefinert jobben mer mot finansbiten. Om de seinere tilsetter en manager for det sportslige, vil tida vise, sier Fjørtoft.

- Kanskje seinere

Ifølge Frankfurter Rundschau falt Fjørtoft ut av kampen på et fire timers styremøte tirsdag denne uka. Avisa mener å vite at det var manglende administrative og økonomiske kvalifikasjoner som førte til at Fjørtoft ble nedprioritert. Sjøl tar ikke Fjørtoft dette så tungt.

- Jeg har det bra som jeg har det, men det er noe med lukten av sagmugg. Kanskje dette kan bli aktuelt seinere, sier Fjørtoft.