Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fjørtoft gir seg i Stabæk

Stabæk Fotball og Jan Åge Fjørtoft er enige om å avslutte kontraktsforholdet, ett år før den opprinnelige kontrakten går ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Partene er enige om alt det praktiske og økonomiske, og skilles som gode venner, melder klubbens hjemmeside. Avtalen innebærer at Fjørtoft er fristilt og kan spille for en annen klubb hvis han ønsker det.

- Sesongen 2001 ble ikke slik verken vi i Stabæk eller Jan Åge selv hadde håpet. Fremfor å bruke mye ressurser og energi på å fortsette, er vi enige om å avslutte nå. Vi har fått til en grei avtale og ønsker Jan Åge all mulig lykke til videre, enten det blir som spiller eller i en annen rolle i norsk toppfotball, sier fungerende styreleder Jan Økern i Stabæk Fotball.

Fjørtoft kom til Stabæk i mars 2001 fra bundesligaklubben Eintracht Frankfurt. Han scoret seks mål for Stabæk i eliteserien. I tillegg scoret han i cupen mot Lørenskog og Raufoss, samt to ganger mot Odd Grenland 2. lag for Stabæks 2. lag i 2. divisjon.

Det er i første omgang ikke aktuelt å erstatte Fjørtoft med noen ny spiss.

(NTB)

Hele Norges coronakart