Fjørtoft kritiserer Stabæk-forhold

Jan Åge Fjørtøft er lei. Nå går han hardt ut mot treningsforholdene i Stabæk. - Sportslig tragiske, sier spissen som er blitt kneskadd.

Skaden kommer trolig som følge av fem treninger på kunstgras. I tillegg er 34-åringen svært kritisk til det ujevne underlaget på hjemmebanen Nadderud.

- Jeg har aldri hatt så dårlige treningsforhold i hele min karriere som det vi har hatt med Stabæk i det siste, sier Fjørtoft til Asker og Bærums Budstikke.

Han skylder ikke på Stabæk, og kaller det «trist» at klubben ikke klarer å ordne opp. Nå er Fjørtoft usikker foran møtet med Viking søndag.

- Jeg har aldri trent på kunstgress før. Men det er sikkert ikke bare kunstgresset som har gjort at jeg sliter med kneet. Jeg har fått trøbbel i intensive perioder. At vi bytter treningsunderlag kan ha gjort at smertene er kommet igjen, sier Fjørtoft.

En legeundersøkelse viser at fotballnomaden har problemer med brusken i kneet.

- I det siste har jeg nesten måttet riste beinet på plass etter hver gang jeg har skutt. Jeg kommer ikke til å spille kamp før jeg er helt smertefri igjen, sier han.

Også Marel Baldvinsson og Thomas Finstad har problemer etter kunstgrastreninga, som Stabæk gjennomførte får å kunne spille på et jevnt underlag.

(Dagbladet.no)