Fjørtoft kritiserer Stabæk-forhold

Jan Åge Fjørtøft er lei. Nå går han hardt ut mot treningsforholdene i Stabæk. - Sportslig tragiske, sier spissen som er blitt kneskadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Skaden kommer trolig som følge av fem treninger på kunstgras. I tillegg er 34-åringen svært kritisk til det ujevne underlaget på hjemmebanen Nadderud.

- Jeg har aldri hatt så dårlige treningsforhold i hele min karriere som det vi har hatt med Stabæk i det siste, sier Fjørtoft til Asker og Bærums Budstikke.

Han skylder ikke på Stabæk, og kaller det «trist» at klubben ikke klarer å ordne opp. Nå er Fjørtoft usikker foran møtet med Viking søndag.

- Jeg har aldri trent på kunstgress før. Men det er sikkert ikke bare kunstgresset som har gjort at jeg sliter med kneet. Jeg har fått trøbbel i intensive perioder. At vi bytter treningsunderlag kan ha gjort at smertene er kommet igjen, sier Fjørtoft.

En legeundersøkelse viser at fotballnomaden har problemer med brusken i kneet.

- I det siste har jeg nesten måttet riste beinet på plass etter hver gang jeg har skutt. Jeg kommer ikke til å spille kamp før jeg er helt smertefri igjen, sier han.

Også Marel Baldvinsson og Thomas Finstad har problemer etter kunstgrastreninga, som Stabæk gjennomførte får å kunne spille på et jevnt underlag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer