Fjørtoft møter Stabæk-ledelsen i dag

Jan Åge Fjørtoft har bedt om et oppklaringsmøte med Stabæk-ledelsen etter at han ble vraket før serieåpningen mot Tromsø i går. - Jeg regner vi vi møtes i senere i dag, før treninga, sier sportslig leder Tom Schelvan til Dagbladet.no.

Fjørtoft raste mot klubben i både TV, radio og aviser etter at han måtte starte på benken. Det har ikke gått upåaktet hen. Fjørtoft sa fra til Stabæk-ledelsen allerede før kampen i går, at han ønsket et møte for å få en forklaring på at han var satt ut av laget.

- Jeg synes nok han sa noen unødvendige ting, men jeg vil ikke kommentere dette mer før vi har snakket mer sammen, sier Schelvan til Dagbladet.

I følge formann Erik Loe, er det uaktuelt å gi Fjørtoft straff eller bot for de negative uttalelsene. Men han ønsker å få saken fort ut av verden.

- Jeg innrømmer at jeg synes det er vanskelig å takle hvordan vi skal løse dette. Folk flest synes sikkert det er greit at han sier det han sier, og Fjørtoft brukte jo bare 20 sekunder på å gjøre seg populær på stadion i går.

- Men vi må også tenke på hvordan de andre spillerne på laget takler dette, hvilke konsekvenser det får for hele laget samlet, sier Erik Loe til Dagbladet.no.

per.angell.berntsen@dagbladet.no