Fjørtoft truer med å legge opp

Jan Åge Fjørtoft vil vurdere sin situasjon i Stabæk ved sesongslutt. 34-åringen utelukker verken klubbskifte eller pensjonering

I går satt Fjørtoft etter eget ønske på tribunen da Stabæk 2 tapte for Pors. I Tippeligaen får imidlertid ikke 34-åringen spille så mye som han ønsker.

Den tidligere utenlandsproffen har kontrakt ut neste sesong med bærumslaget, uten at han garanterer at han er på banen på Nadderud neste år.

Han liker dårlig at andre spisser blir foretrukket av trener Gaute Larsen.

- Man behøver ikke å være fotballekspert for å se hvor jeg står i hierarkiet i klubben, sier Fjørtoft til Asker og Bærums Budstikke.

Trolig venter han med en avgjørelse om framtida til etter sesongslutt.

- Jeg må jo se hvordan det fungerer fremover. Jeg kan ikke utelukke at jeg kan komme til å legge skoene på hylla. Men det ville vært mye lettere å avslutte karrieren hvis jeg hadde scoret mange mål, sier Fjørtoft som har fått forespørsler om han ikke vil bytte ut benken med førstelagsspill andre steder.

- Det har vært noen henvendelser fra klubber i utlandet. Men slik jeg ser det, har de alle vært uinteressante fordi jeg vil være her jeg er, sier 34-åringen.

Han vurderer også å gå til en annen norsk klubb foran neste sesong.

- Det vil tiden vise. Jeg utelukker det ikke. Jeg kan finne ut at det å spille et annet sted kan være bedre for meg. Men jeg trives veldig godt i miljøet rundt Stabæk, sier Fjørtoft.

SPILLESUGEN: Jan Åge Fjørtoft er lei av å sitte på benken i Stabæk. Nå vurderer han å legge opp ved sesongslutt.