FK Moskva vil ha Hangeland

- Interesserte i å forhandle.

(Dagbladet.no): Brede Hangeland kan bli Norges tredje Russland-proff. Erik Hagen spiller i Zenit St.Petersburg, mens Jørgen Jalland er i Rubin Kazan. Nå vil FK Moskva hente Hangeland.

– Vi har fått en konkret henvendelse fra en klubb. I den står det at klubben er interessert i å forhandle. Vi har svart at Rune Hauge er vår forhandler, og at Jim Solbakken er Hangelands agent. Det er alt jeg vil si, sier Viking-direktør Erik Forgaard til Rogalands Avis.

I følge RA skal klubben det er snakk om være FK Moskva.

Ser kampen

Viking har ikke satt noen prislapp på Hangeland.

– Nei. Jeg tror seriøse interessenter vet hva en landslagsspiller er verdt, sier Forgaard.

Rune Hauge bekrefter at russerne sitter på tribunen for å se kveldens Uefa-cupkamp mot Hamburger SV. Samtidig sier han at det ikke er naturlig å starte forhandlingene før etter palyoff-kampene mot Tsjekkia 12. og 16. november.

Hangeland sjøl er ikke sikker på om han vil til Russland.

Snakket med Hagen

– Jeg vet ikke hvor attraktivt det er utenfor fotballbanen. Det hadde blitt en radikal omstilling. Det sier også Erik Hagen. Han trives med fotballen, men har ikke noe sosialt liv utenom, sier Hangeland.

– Jeg må først se tilbudet og hva det inneholder før jeg kan ta stilling til noe som helst. Hadde jeg bare tenkt økonomi, ville russisk fotball vært et godt alternativ, svarer 23-åringen. Rogalands Avis

ØNSKET I RUSSLAND: Brede Hangeland kan bli vår neste Russland-eksport.