Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

FK Skruknott leder

Den lille Oslo-klubben leder over FC Lyn Oslo. Stem på din klubb nå.

• Stem på klubben i ditt hjerte.

(Dagbladet.no): Etter to dager med stemmeskjemaet liggende ute, er det over ti tusen som har stemt på klubben i sitt hjerte. I kategorien «spesialidrettslag under 100 medlemmer» er det Osloklubben FK Skruknott som har flest stemmer. 144 stemmer fra en klubb som kun har 27 medlemmer, det er god uttelling.

Økonomiansvarlig i FK Skruknott, Kristian Buan, er meget fornøyd med resultatet foreløpig.

- Det viser jo at engasjementet er bra. De få medlemmene vi har er alle med på å dra lasset, sier Buan til Dagbladet.no.

Fotballklubben startet for drøye ett år siden.

- Det var en vennegjeng som startet opp. Vi ville spille fotball for å ha det moro, og det har vi klart, sier Buan.

Storklubben

FC Lyn Oslo har foreløpig fått med seg 92 stemmer. Det skal bare 40 stemmer til, for at de kan ligge på førsteplass i kategorien. Men da må suppoerterne og de engasjerte stemme på sin klubb. kan de klare det?

- Vi må jo klare å slå Skruknott. Bare i Bastionen er vi drøye 1800 medlemmer, så det skal nok gå, sier generalsekretær i supporterklubben, Bjørn G. Jønsberg, til Dagbladet.no.

Han oppfordre alle Lyn-tilhengere om å stemme.

Follo fotball ligger på tredjeplass i kategorien, med 36 stemmer. Det er fortsatt nesten to uker igjen å stemme, så kanskje Follo kan klatre på stigen?

Status

Det stemmes for harde livet i Klubben i mitt hjerte-konkurransen. Store og små klubber står klubben nær, og stemmer frem sin klubb. Status for de tre andre katergoriene er:

«Fleridrettslag over 500 medlemmer»: NTNUI leder med 372 stemmer, men Lillestrøm Sportsklubb ligger hakk i hæl, med sine 333 stemmer.

«Fleridrettslag under 500 medlemmer»: Hemnes IL med 53 stemmer leder over Vålerenga amerikansk Fotball med sine 32 stemmer.

«Spesialidrettslag over 100 medlemmer»: Vålerenga Fotball leder med 579 stemmer, og Brann Spkl ligger på andre plass med 306 stemmer.

Kan din klubb ligge på toppen om noen dager? Send tips til venner, familie, kjærester og kollegaer. Stem frem din klubb.

GLAD GJENG: FK Skruknott er svært fornøyd med plasseringen, og bruker forumet på klubbens hjemmeside flittig for å stemme frem sin klubb. Gjør du det samme for din klubb? <a href="http://www.dagbladet.no/klubben/stem/">Stem nå.</a>
MÅ REKRUTERE: Bastionens medlemmer må inn og stemme. Som storklubb å regne må klubben slå FK Skruknott.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media