FKH henter bosnisk U21-spiller på Djurdjic sin anbefaling

- Kvikk og spennende type.

TIPSET: Haugesund-angriper Nikola Djurdjic har sørget for at FK Haugesund fikk nyss om 23-årige Amer Osmanagic, som nå er klar for klubben.
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
TIPSET: Haugesund-angriper Nikola Djurdjic har sørget for at FK Haugesund fikk nyss om 23-årige Amer Osmanagic, som nå er klar for klubben. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): FK Haugesund har signert den bosniske midtbanespilleren Amer Osmanagic på en tre og et halvt års kontrakt.

23-åringen, med U21-landskamper for Bosnia og Herzegovina, kommer fra OFK Beograd, og har overbevist på en ukes prøvespill.

- Det er en venstrefota offensiv type, kvikk i beina og hodet. Han er spennende, og vi regner med å kunne bruke ham sentralt eller som hengende spiss, sier sportssjef Asbjørn Helgeland til Dagbladet.

Anbefalt av Djurdjic
Osmanagic blir spilleklar når overgangsvinduet åpner i august, og kommer gratis til klubben.

- Vi gleder oss til å se ham. Han har vist spennende kvaliteter allerede, som vi håper Jostein (Grindhaug) kan utvikle videre, sier Helgeland.

Han forteller samtidig at bosnieren kommer på anbefaling fra Nikola Djurdjic.

- Det er Nikola som har spilt ham inn, ja. Han visste litt om han fra før, og de to har samme agent. Vi er fornøyde, sier sportssjefen.

Ingen bud på Djurdjic
Nikola Djurdjic kan forøvrig selv være aktuell for et klubbskifte etter hvert, og FKH har lenge vært åpne om at de er villige til å selge om det rette budet kommer.

Det har det ikke foreløpig.

- Nei, det er ingen konkrete bud på ham ennå. Nikola har vært viktig for oss, men det var Thomas Sørum også, og vi har klart oss godt etter at han forlot klubben, så det er klart at ingen er uerstattelige, fastslår Asbjørn Helgeland overfor Dagbladet.