FKH redder Grindheims landslagsform

Blir med på trening.

Christian Grindheim skal delta på Haugesunds treninger etter at eliteseriesesongen er over for å beholde formen til Tyrkia-kampen.

Vålerenga tar treningsfri i en uke etter siste serierunde 3. november. Grindheim skal bruke tiden til å trene med sin gamle klubb fram til cupfinalen slik at han er i form til den viktige EM-kvalifiseringskampen mot Tyrkia 17. november.

- Jeg har allerede avtalt med Haugesund at jeg blir med på deres treninger fram til cupfinalen, sier Grindheim til Dagsavisen.

Han vil ikke ha spilt kamp på to uker før landskampen, men frykter ikke for kampformen.

- Jeg er ikke bekymret for det, selv om jeg ikke får noen kamper i perioden. Med Haugesund blir det høy intensitet der jeg kanskje også kan bidra med noe. Og dagen etter at finalen er spilt, regner jeg med at landslaget samles, sier landslagsspilleren.

Haugesund spiller cupfinale mot Lillestrøm 11. november. Norge møter Tyrkia seks dager senere.

(NTB)

INDRELØPER MOT BOSNIA: Christian Grindheim skal trene med moderklubben for å holde formen ved like før skjebnemøtet med Tyrkia 17. november. Foto: Cornelius Poppe/Scanpix
INDRELØPER MOT BOSNIA: Christian Grindheim skal trene med moderklubben for å holde formen ved like før skjebnemøtet med Tyrkia 17. november. Foto: Cornelius Poppe/Scanpix Vis mer