Flakser videre

LONDON (Dagbladet): Manchester United-Panathinaikos 3-1. På stillingen 1-1 ni minutter før slutt trakk grekerne seg tilbake, de mente jobben på Old Trafford var gjort. De var klare til å skru korkene av ouzoflaskene, men de glemte at skål i Manchester heter Paul Scholes (26).

To ganger var Scholes frampå de siste minuttene. Det var nok til at han sørget for en komfortabel seier for et rufsete United. Fordi: Panathinaikos burde og skulle ha ledet før pause. Grekerne var det klart beste laget.

De eide midtbanen, var ballsikre og lot seg ikke skremme av at de var på Old Trafford. Men foran mål virket det som om de kjørte en taktikk hentet fra filosofen Sokrates: «Den største gevinst man kan få er en god venn». For de gjorde Fabien Barthez til en venn og helt. Han reddet United de første 45.

Eksperten om kampen:

- United vant uten å overbevise. 1. omgang tilhørte grekerne fullstendig, det bedret seg etter pause for United. Men, benke-Ronny Johnsen kan takke Fabien Barthez for at United ikke lå under 2- 0. Kvelden ble reddet takket være Paul Scholes, sier ekspertkommentator på Sky Sports, den tidligere Nottingham Forest- og United-spiller Neil Webb.

Elegant lobb

Med rette trekker Webb fram Scholes. Han fikset 2-1 etter 81. minutter. En ellers så uferdig Mickael Silvestre driblet nydelig av to mann, og sendte avgårde et godt skudd. Keeper ga retur. Paul på 1,66 m var der med innsidefoten. I siste spilleminutt la han på til 3- 1.

Manglet mange

Teddy Sheringham - scoret kampens første mål og sitt niende mål denne sesongen - hælsparket. Scholes brukte hodet. Dvs. han brukte pæra til å titte opp, og kommanderte beinet til å foreta en elegant lobb inn det greske buret.

Scholes var beholdningen for United, som per dato fortsatt er 100 prosent ubeseiret hjemme i Champions League.

At Manchester-klubben mangler mange sentrale spillere så vi tydelig. Ryan Giggs var savnet på kanten, Jaap Stam bak og Andy Cole foran. I tillegg må Solskjær få orden på ankelskaden, manager Ferguson trenger folk med innbytterteft.

<B>JUBELGUTTA:</B> Teddy Sheringham (på knærne) scoret ett og Paul Scoles to, da United slo Panathinaikos på Old Trafford.