Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flåli Lomen til start utstyrt for fart

Kusk Gunnar Austevoll røper store seiersambisjoner med Flåli Lomen i V75-1 på Sørlandets Travpark lørdag. Hesten starter med modified sulky og uten sko for førtse gang.

1. • Her er sjansen til å vinne 39 millioner!

(Dagbladet.no): Gunnar Austevoll er inne i sin beste sesong noensinne og topper landsstatistikken i antall seirer sammen med regjerende landschampion Eirik Høitomt. Gunnar Austevoll vinner løp som aldri før, og bonger uten strek for outsiderne til skrellkusken lever farlig. Av oppsittene lørdag setter Austevoll størst lit til Flåli Lomen i V75-1.

- Flåli Lomen kommer ut skoløs. Det er snakk om en flink hest, men det kan være litt galopp i ham.

- Normalt har han kapasitet til å kjempe om seieren i et sånt løp, sier Gunnar Austevoll til Dagbladet.no.

Spillerne er herved advart.

To fra Søhoel Jensen

Trener Trond Søhoel Jensen laster to hester på transporten til Sørlandet. Flåli Lomen og Kongs Vethen er begge gode nok til å kjempe helt i toppen.

- Flåli Lomen kommer ut barbent og i modified sulky for første gang. Han har fordel av den lange distansen sterk som han er. Flåli Lomen er ikke avhengig av å trave uten sko slik som stallkameraten Kongs Vethen, men det er absolutt en fordel. Jeg mener Flåli Lomen har en veldig fin vinnersjanse sier Søhoel Jensen til Dagbladet.no.

BLANT FAVORITTENE: - Normalt har han kapasitet til å kjempe om seieren i et sånt løp, sier Gunnar Austevoll om Flåli Lomens sjanser i V75-1. Foto: HESTEGUIDEN.COM
BLANT FAVORITTENE: - Normalt har han kapasitet til å kjempe om seieren i et sånt løp, sier Gunnar Austevoll om Flåli Lomens sjanser i V75-1. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer

- Kan Kongs Vethen slå formsterke Juni Blixten i V75-6?

- Førstesporet var ikke gunstig for ham. Han er ikke rask nok fra start. Det er startraketter på utsiden, og det er en fare for at han blir overflydd av flere. På en sprint må det løse seg. Han er helt avhengig av å trave skoløs, men det skal ikke by på noen problemer på en fin Sørlands-bane, tror trener Trond Søhoel Jensen.

- Kongs Vethen holder veldig fin form, og jeg synes han skal på bongen om man bruker tre-fire hester.

Gunnar Austevolls vurdering av sine oppsitt lørdag:

- Kenny Photo Frost (V5-1) kjenner jeg ikke dagsformen til, men i utgangspunktet er det vel en brukbar premie som er innen rekkevidde.

- Biggest Wish (V75-3/V5-5) traver jevne, fine løp. Sporet trekker ned, og han står litt vanskelig til for å vinne. Normalt er det en fin premie som gjelder.

- Time Hornline (V75-4) får smyge med til en best mulig premie. Det samme gjelder nok for Tufte Huldra (V75-5).

- Kongs Vethen (V75-6) traver stort sett fine løp. Det må løse seg litt fra et sjanseartet førstespor. Han blir mest sannsynlig overflydd. Løser det seg maksimalt, kan han være seiersaktuell, tipser Gunnar Austevoll.

- Vincenza (V75-7) har egentlig kapasitet til å vinne et sånt løp. Hun var forkjølet sist og måtte strykes. Jeg er derfor litt usikker på formen. Hun er en stor outsider i mine øyne, avslutter han.

Det vanker 39 millioner kroner til en heldig alenevinner i ukens V75-omgang.

503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media