Flamur Kastrati så godt som klar for Strømsgodset

- Bare formaliteter gjenstår, bekrefter 21-åringen.

BLIR DRAMMENSER: Flamur Kastrati, her fra en pressekonferanse under U21-EM, blir etter alle solemerker presentert som Strømsgodset-spiller på mandag. Det skriver Drammens Tidende. Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix
BLIR DRAMMENSER: Flamur Kastrati, her fra en pressekonferanse under U21-EM, blir etter alle solemerker presentert som Strømsgodset-spiller på mandag. Det skriver Drammens Tidende. Foto: Erlend Aas / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): I går ble det kjent at Ola Kamara returnerer til Strømsgodset på et lån ut sesongen. I dag trente U21-landslagsspiller Flamur Kastrati med drammenserne på Marienlyst. Kastrati bekrefter overfor Drammens Tidende at han blir Godset-spiller.

- Jeg tør ikke å si at jeg er klar ennå, men det er kun formaliteter som gjenstår. For min del har det vært en rask og positiv prosess og jeg håper alt går i orden snart, sier angriperen til avisa.

Kastrati, opprinnelig Skeid-gutt, kommer fra den tyske klubben FC Erzgebirge Aue hvor han fikk ti kamper. Han scoret ingen mål, men hadde to assist. Drammens Tidende skriver at andre klubber skal ha vært interessert, uten at det fristet 21-åringen.

- Strømsgodset var den eneste klubben i Norge for meg. Her kan jeg lære mye og i mine øyne er Ronny Deila den beste treneren i Norge, sier han.

Verken Ronny Deila eller Jostein Flo vil bekrefte overgangen, men Kastrati bli mest sannsynlig presentert som Godset-spiller på mandag. Han rekker dermed ikke søndagens kamp mot Hønefoss.