Flamur Kastrati var centimetre fra drømmedebut

Fikk scoring annullert på overtid.

Strømsgodset - Rosenborg 2-2 (1-1)

DRAMMEN (Dagbladet): Etter toppkampen mellom Strømsgodset og Rosenborg var det få som hadde større grunn til å være nedfor enn Flamur Kastrati. 21-åringen, som for bare halvannen uke siden ble hentet fra tyske Erzgebirge Aue, fikk sin debut for drammenserne da han kom inn med drøyt ti minutter igjen.

Den kvikke U21-landslagsspilleren sendte Marienlyst til himmels da han på overtid satte ballen i mål fra kort hold. I noen sekunder så det ut til at Kastrati hadde avgjort kampen for Strømsgodset, og dermed fått en drømmedebut.

Slik ble det ikke.

- Morsomt i noen sekunder Dommer Svein Oddvar Moen annullerte målet for offside, noe TV-bildene i ettertid viser var en korrekt avgjørelse. Likevel var det en tydelig skuffet Kastrati som møtte pressen etter kampen.

- Vi skulle hatt alle tre poengene, vi kjører jo over dem. Men det er synd at vi ikke får 3-2-målet, sier Kastrati til Dagbladet.

SCORER: Her setter Flamur Kastrati inn det han og resten av Marienlyst tror er den avgjørende 3-2-scoringen mot Rosenborg, men målet blir annullert for offside. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
SCORER: Her setter Flamur Kastrati inn det han og resten av Marienlyst tror er den avgjørende 3-2-scoringen mot Rosenborg, men målet blir annullert for offside. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer

21-åringen hadde ikke sett situasjonen i reprise da han snakket med Dagbladet, men er diplomatisk når han blir konfrontert med den.

- Er det offside, så er det offside. Da har dommeren gjort en god jobb. Hvis ikke det var offside, får vi ikke gjort noe med det. Det var uansett veldig morsomt i noen sekunder.

Klar for backplassen Oslo-gutten har spilt kant og spiss hele sin karriere. Nå forsvinner Lars-Christopher Vilsvik til Bundesliga, og da blir det en ledig backplass i Strømsgodset. Den plassen kan fort gå til Kastrati, som ikke ser noen problemer med å omstille seg til en mer defensiv posisjon.

- Jeg må jobbe litt med defensiv posisjonering, men jeg synes bare det er gøy å kunne bekle flere posisjoner. Jeg kommer til å komme som en kule framover, akkurat som Vilsvik, sier Kastrati og gliser.

UENIG: Umiddelbart etter annulleringen var ikke Kastrati blid for at Svein Oddvar Moen hadde ødelagt drømmedebuten. Etter kampen var Kastrati derimot mer diplomatisk. Foto: Fredrik Varfjell / NTB Scanpix
UENIG: Umiddelbart etter annulleringen var ikke Kastrati blid for at Svein Oddvar Moen hadde ødelagt drømmedebuten. Etter kampen var Kastrati derimot mer diplomatisk. Foto: Fredrik Varfjell / NTB Scanpix Vis mer