Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flår deg for VIF-kampen

Drøye 790 kroner må du ut med om du vil sikre deg billetter til bortekampen mellom Chelsea og Vålerenga. Billettene er revet vekk, og nå skor Billettspesialisten seg på fotballgale nordmenn.

Mens Vålerenga Idrettslag operererer med en billettpris på 450 kroner for de beste billettene, forlanger Pål Storaas i Billettspesialisten 790 kroner. I underkant av 3200 billetter er allerede solgt fra Vålerengas billettkontor, og dermed er billettene utsolgt.

Trude Andersen i VIF sier til Dagbladet :på nettet at alle billetter i utgangspunktet skal ha ha gått gjennom klubben.

Beregner mellomlegg

- Vi har betalt rundt 300 kroner for billettene fra Chelsea, og beregner oss et mellomlegg for administrasjonsutgifter på opp til 150 kroner.

Hun syns nærmere 800 kroner for kampen er i drøyeste laget.

De beste plassene

Men daglig leder i Billettspesialisten mener prisen er helt rimelig:

- Dette er billetter til de beste plassene. Jeg må ut med 550 kroner for billetten til mine engelske agenter. Et mellomlegg på et par hundre kroner må jeg nesten ha for å leve av dette. Jeg har ikke solgt mer enn 20-30 billetter foreløpig, sier Storaas. Billettene Storaas referer til er sitteplassene på øverste rad høyt oppe på hovedtribunen. Chelsea selger de samme billettene for 350 kroner.

Billettspesialisten startet annonseringen av kampen etter at VIFs billetter var utsolgt. Han sier at mange heller betaler litt ekstra enn å reise i uvisshet til England og satser på at de får billett til kampen der.

Tilbud og etterspørsel

Presseansvarlig Jon Jamessen i Norges Fotballforbund er ikke like begeistret over at billettene selges så dyrt:

- Vi har dessverre ikke hjemel i lovverket til å stanse dette salget. Det er tilbud og etterspørsel som gjelder. Men jeg vil be folk om å tenke seg om før de betaler så mye, sier Johannesen.

Billettservice selger ikke billetter til kampen. De konsentrerer seg om billettsalg i Norge. Heller ikke hos Ticketservice kan du regne med å få hjelp av:

- Vålerenga har hele salget selv, sier Susahnna Thorgersen i firmaet.

GOD PRIS: Pål Storaas i Billettspesialisten forlanger 790 kroner for billetter til Chelsea-VIF i England.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media