Flaskekasteren fikk juling av bronsevinneren i judo

Forsøkte å sabotere 100-meterfinalen for Bolt & co.

HER ER SYNDEREN: Denne mannen bestemte seg for å kaste en glassflaske inn på banen få sekunder før løperne ble sendt avgårde i 100-meterfinalen i går kveld. Her blir han ført vekk av sikkerhetsvakter. Foto:  REUTERS/Chris Helgren
HER ER SYNDEREN: Denne mannen bestemte seg for å kaste en glassflaske inn på banen få sekunder før løperne ble sendt avgårde i 100-meterfinalen i går kveld. Her blir han ført vekk av sikkerhetsvakter. Foto: REUTERS/Chris Helgren Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Noen tvilte på Usain Bolt, men verdens raskeste mann viste at han fortsatt er utilnærmelig da han løp inn til suverent OL-gull på 100 meter med tiden 9,63.

Men finalen kunne fort blitt en skandale om noen av sprinterne hadde blitt truffet av flaska som ble kastet inn på banen få sekunder før startskuddet gikk - eller reagert på den.

Glassflaska landet i bane fem, noen meter bak der regjerende verdensmester Yohan Blake sto klar i startblokka, men til alt hell ble ingen av sprinterne distrahert.

Det gikk i stedet verst ut over flaskekasteren - som ble angrepet av en av OL-deltakerne som satt rett i nærheten.

Gikk glipp av finalen Nederlands Edith Bosch tok bronse i 70-kilosklassen i judo i forrige uke, og ble så forbannet på den berusede tilskueren at hun klasket til ham.

«En fyllik foran meg kastet en flaske ut på banen!! JEG SLO HAM... ubegripelig!!», skrev hun på Twitter i natt, og la til hashtagene «sint» og «respektløs».

Senere lot hun seg også intervjue av den nederlandske TV-stasjonen NOS.

- Jeg hadde sett mannen gå rundt tidligere, og jeg sa til folk rundt meg at han var en merkelig skrue. Deretter kastet han flaska, og jeg ble så opprørt at jeg slo ham i ryggen. Deretter ble han tatt hånd om av sikkerhetsvaktene. Uansett, han gjorde at jeg gikk glipp av finalen, og det gjør meg veldig trist. Jeg kan bare ikke forstå hvordan noen kan gjøre noe slikt, sier hun, ifølge The Guardian.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer