Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flåten kan juble i V65-2 på Bjerke onsdag

Kusk Geir Flåten og trener Tom Forkerud tror Rakspent har en 1.31-tid inne. En slik tid er det ingen av konkurrentene som er i nærheten av. Elding-sønnen får et tungt favorittstempel på Bjerke onsdag.

Se Bengts travtips • Her er sjansen til å vinne på hest!

5-årige Rakspent har gjort kun tre starter i sin karriere og kan bokføre to seirer og en tredjepremie. Onsdag står han fint til på strek og leder høyst sannsynlig løpet hele veien.

- Rakspent har gjort tre veldig bra løp. Han ser ut til å vokse med oppgavene. Han gikk til tet etter 500 meter sist. Han dro på 400 meter fra mål og travet siste 400 meter etter 1.27.

- Jeg håper og tror vi kjemper om seieren, sier kusk Geir Flåten til dagbladet.no.

- Styrke har han alltid hatt, men i det siste har han også begynt å vise stor fart. Jeg tror han har en 1.31-tid inne.

- Han er blitt travsikker, men han støter på hardere konkurranse. Jeg tror likevel på en god seiersmulighet. Rakspent er ikke avhengig av noen spesiell posisjon for å vinne, legger han til.

Trener Tom Forkerud rapporterer om fine treningsresultater.

- Rakspent har vært veldig god og gjort det meste riktig så langt. Han har mer å gå på, men er ennå urutinert. Han har bare gjort tre starter i sitt liv. Jeg synes kanskje han blir litt for stor favoritt til å være så urutinert. Han møter bedre hester, og jeg ligger litt lavt på forhånd. Men hesten virker knallfin i trening. Han gikk intervaller på fredag, og jeg har aldri sett en hest som har sett så fin ut.

KAN JUBLE. Kusk Geir Flåten har en kjempesjanse til å vinne V65-2 på Bjerke onsdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM
KAN JUBLE. Kusk Geir Flåten har en kjempesjanse til å vinne V65-2 på Bjerke onsdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer

Her blir det å styre tidlig mot tet. Oppfører han seg bra, tror jeg på en fin vinnersjanse, sier Tom Forkerud.

Geir Flåten kusker også Omerfaxa i 9.løp.

- Hun holder veldig fin form. Hun skal ha en bra sjanse til å ende blant de tre første, sier kusk Geir Flåten som nok er revansjesugen etter lunsjtravet i Drammen tirsdag. Favoritten Suveren havnet i tredje innvendig.

- Egentlig skulle jeg bytte plass med Stensen i første sving, men plutselig var Kai Johansen i veien. Det ble i tillegg altfor dårlig tempo, men hesten hadde sikkert godt av et løp som dette.

Spillerne bør kjenne sin besøkelsestid neste gang.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media