BESTEMMER SEG I MAI: Ann Kristin Flatland (t.h) er ikke sikker på om hun satser videre på skiskyting. Foto: Heiko Junge / Scanpix
BESTEMMER SEG I MAI: Ann Kristin Flatland (t.h) er ikke sikker på om hun satser videre på skiskyting. Foto: Heiko Junge / ScanpixVis mer

Flatland vurderer å legge opp

Etter gjennombruddet i v-cupen.

|||

Skiskytter Ann Kristin Aafedt Flatland (27) aner ikke om hun skal fortsette karrieren eller legge opp etter suksessesongen.

Sogningen har tatt store steg denne sesongen, spesielt i langrenn. Hun fikk sitt definitive gjennombrudd med to tredjeplasser i verdenscupen. På sprinten i Vancouver-OL fikk 27-åringen notert femte raskeste langrennstid.

På skytebanen har hun økt treffprosenten fra fjorårets 80,8 til årets 84,4 .

Men hvor veien går videre, er helt i det blå.

- Jeg har ikke tenkt lenger enn til OL. Til og med de siste tre verdenscuprundene kommer litt brått på i så måte. Først når sesongen er over og jeg får pusterom, avgjør jeg hva som skal skje videre, sier Flatland til NTB.

Svaret ventes å komme før 1. mai.

Vik-løperen sliter med hjemlengsel når hun er ute på tur så å si hele vinteren. Og verdenscuprennene kommer så tett på at det ikke er enkelt verken med snarturer hjem eller besøk.

I OL gikk Flatland en strålende stafettetappe, som trolig ville holdt til medalje individuelt. For øvrig presterte hun på det jevne: 8.-plass (jaktstart), 10.-plass (sprint), 11.-plass (fellesstart) og 14.-plass (normaldistanse).

(NTB)