Flau Flo

NEWCASTLE (Dagbladet): Newcastle-Chelsea 3-1. -Hadde kampen betydd noe for oss så ville vi nok ikke spilt med det laget vi gjorde, sier Tore André Flo. Dermed har han sagt alt om Chelsea på St. James' Park.

Mark Hughes fikk første omgang, Tore André den andre og Vialli tok hele kampen. Alt var planlagt på forhånd. Og nærmest i hvilestilling, med tynn midtbane og tynt forsvar, ble det lett for Newcastle å sikre plassen i Premier League.

Nesten litt for lett.

-Han (Vialli) har ikke sagt at vi skal hvile, men det likner veldig, sier Tore André Flo. -Det var veldig slapt i dag. Men vi kan ikke spille sånn når vi møter Bolton til søndag. Det går rett og slett ikke.

Chelseas lagopstillinger, som kan bli avgjørende for det tredje laget som rykker ned fra Premier League, er et av de store samtaleemnene i England. Og som Tore André Flo påpeker - i rettferdighetens navn er de nødt til å ta seg sammen. Men etter det jeg har sett mot Blackburn på onsdag og Newcastle i går virker det ikke som om Vialli tar hensyn til andre enn sitt eget lag.

Fordi han vil vinne cupvinnercupen.

Alan Shearer ble hyllet som den store helten på hjemmebane i går. Leicester-episoden, der han sparket Neil Lennon i ansiktet, ble til og med avfeid som en korrekt dommeravgjørelse i programmet. Men i radio og TV fortsetter kravene om reaksjoner fra FA. At de ikke har gjort noe er utrolig.

Dabizas, Lee og Speed reddet den neste sesongen for Newcastle. Og scoringene var flotte nok de.

Men ingen av dem så perfekte som di Matteos redusering for Chelsea. Det eneste lyspunktet fra London.