Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Flaut å se hvor lite håndballjentene kan

Dansk håndballstjerne slakter nivået.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den danske håndballstjernen Joachim Boldsen bruker storslegga i sin vurdering av kvinnehåndball. - De kan ingenting, sier han til Berlingske Tidende.

Boldsen kommenterer kvinne-EM for Ekstra Bladet, men er slett ikke imponert over det han får se.

- Jeg tok jobben blant annet for å nyansere mediebildet. Journalistene skriver bare om kampene, eller lager portretter av spillere som er å så søte og elsker dyr. Men det er ikke rosenrødt. Folk må forstå at kvinnehåndball... det er ikke noe bra med kvinnehåndball, når det sammenlignes med herrehåndball, sier han.

- Det er to forskjellige verdener, og det er nesten flaut å se hvor lite de kan. For de kan vitterlig ingenting. De kan verken skru ballen, hoppe eller finte.

I Danmark er det kvinnehåndball som får størst oppmerksomhet, akkurat som i Norge. Tross sin totalslakt av kvinnenes ferdigheter, sier Flensburg-proffen at herrehåndballen står i takknemlighetsgjeld til kvinnene.

- Vi skylder dem mye. De har eksponert sporten i mange år, selv om jeg helst ikke vil sammenlignes med dem. De kommer billigere til ting, for det er jo nærmest ingen andre i verden som satser på kvinnehåndball. Det beste med kvinnehåndball er at Danmark innimellom vinner gull, mener han.

(NTB)

KAN IKKE FINTE? Gro Hammerseng og de andre håndballjentene kan verken finte, hoppe eller skru ballen. Det mener den danske stjernespilleren Joachim Boldsen. Foto: SCANPIX
KAN IKKE FINTE? Gro Hammerseng og de andre håndballjentene kan verken finte, hoppe eller skru ballen. Det mener den danske stjernespilleren Joachim Boldsen. Foto: SCANPIX Vis mer
image: - Flaut å se hvor lite håndballjentene kan
<B>KNALLHARD</B> Joachim Boldsen kommenterer kvinnenes håndball-EM for Ekstra Bladet, og er tydeligvis ikke redd for å være politisk ukorrekt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!