- Flaut, dumt og pinlig

LYON (Dagbladet): I fjor reddet han Rosenborg fra store borte-nederlag. I går kveld fikk han alt. Og mer konkrete ord enn det Arni Gautur Arason satt på RBK-flausen her i Lyon kan du ikke finne. - Det var flaut, dumt og direkte pinlig, sier han til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Arni Gautur Arason var stort sett sint på Stade de Gerland i går kveld. Og innimellom direkte rasende. Og så du den trønderske versjonen av «Les Miserable» på TV, lurer du kanskje på hva han sa. Til alle de som ikke gjorde jobben.

- Jeg husker ikke ordene, sier RBK-keeperen. - Jeg vet bare at jeg var fryktelig irritert. Og når jeg er det på fotballbanen, så kjefter og smeller jeg.

- Det er bare sånn det er.

Seks minutter tok det Lyons Carriére å få høl på Rosenborg og Arason. Der og da var kampen i realiteten over. For Rosenborg var ikke i nærheten av å kunne seire.

For å si det som det var ble de bare dårligere og dårligere.

Fatter ikke

- Mitt verste mareritt i Rosenborg, sier Arni Gautur. - Sjøl om vi har fått mye juling på bortebane, kan jeg ikke huske noe som har vært verre. For når du lar motstanderne være helt umarkerte i innleggsfasen da ber du om det.

- Og på toppen av det lykkes Lyon med alt.

Fra sin posisjon bakerst i laget så RBK-keeperen sine lagkamerater gjøre alt det de ikke skulle gjøre. På den ene uka som er er gått siden festfotballen mot Inter på Lerkendal opplevde han at alt var blitt borte på veien.

- Jeg fatter det ikke, sier han. - Jeg skjønner ikke hvordan vi kunne være dårlige. For det holder ikke bare å si at de var gode og vi var dårlige. Forskjellen på lagene var så stor at det nesten var ufattelig.

Sint sjef

1-0 ble til 2-0 og 3-0 uten at Rosenborg maktet å løfte en forsvarsfinger. Det eneste de gjorde var å være medskapende på Lyons målsjanser. Og da 4-0 kom rett før pause, bar det til garderoben og ei bøtte kjeft.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer