Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Flaut. Krise. Hjelp!»

Haugesunds Avis gir forkortelsen FKH ny betydning.

FETE TYPER: Lokalavisene sparer ikke på blekket etter denne serierunden heller. Faksimiler hentet fra forsidene.no
FETE TYPER: Lokalavisene sparer ikke på blekket etter denne serierunden heller. Faksimiler hentet fra forsidene.no Vis mer

Haugesunds Avis skåner ikke den lokale eliteserieklubben etter 0-5-tapet mot Lillestrøm. «Flaut, Krise, Hjelp», het det på forsiden som ventet FK Haugesund-spillerne.

Ordene speilet FKHs forkortelse. Bilde av trener Jostein Grindhaug og store typer i tittelen prydet fronten i lokalavisen.

Langt mer hyggelig var det for Lillestrøm å møte forsiden av Romerikes Blad. «Kanarifesten» var avisens oppsummering i tirsdagens utgave.

Hyggelig avislesning fikk også Strømsgodset-spillerne. De kom hjem fra 1-0-seieren mot Viking til tittelen «Leder for første gang siden 1997» i Drammens Tidende. Avisen fant også plass til eliteserietabellen på sin forside tirsdag.

Stavanger Aftenblad hadde ikke Viking som hovedoppslag, men i stedet en sidetopp om en tung helg for rogalandsfotballen med tittelen «Seks lag - ett poeng».

Bergensavisen har stadig frekke coveroppslag. Etter Branns 1-3-tap mot Molde, har BA bilde av Brann-trener Rune Skarsfjord og Molde-trener Ole Gunnar Solskjær. På pilen som viser til Solskjær står det nettopp «Solskjær». Skarsfjord derimot får den langt mindre hyggelige «Feilskjær» rettet mot sitt bilde.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media