SOLSKJÆR HYLLES: Dagbladets sportsjournalist Christian Monge går gjennom de engelske avisene dagen etter at Ole Gunnar Solskjær sikret sin syvende seier som Manchester United-manager. Video: Christian Monge. Vis mer

Fleipende Guardiola: - Jeg har ikke nummeret til Solskjær

Dette skriver engelske aviser dagen etter Manchester Uniteds seier over Brighton.

MANCHESTER (Dagbladet): Det er dagen etter at Manchester United og Ole Gunnar Solskjær tok sin sjuende strake seier, og engelske aviser fokuserer naturlig nok mye på nettopp dette.

«Manchnificent 7», skriver The Sun i papirutgaven, og viser til Solskjærs sju strake seire som manager. «Manch» henviser også til ordet «Manchester».

Tabloidavisa mener at den legendariske Manchester United-manageren Sir Matt Busby, som døde for 25 år siden i dag, ville vært stolt over Marcus Rashford og co.

«Ole lar spillerne ta seg av pratingen», er overskriften i Daily Mail, som skriver at det er forfriskende å se at Solskjær ikke langer ut og kjefter offentlig, men styrer klubben som i gode gamle dager.

Får skryt

Marcus Rashford får mye skryt i avisene, og nesten samtlige bruker bilde av spissen, som scoret sitt 41. mål på 150 Manchester United-kamper mot Brighton.

«Buzzing like Busby», skriver Sunday Mirror, som viser til Solskjærs uttalelser på gårsdagens pressekonferanse, der nordmannen fortalte at han ikke tenker på rekorder, men at det kanskje vil være fint å se tilbake på om 15-20 år.

«Ole skrur tilbake tiden», er overskriften i Daily Star, som i likhet med flere av de andre avisene fokuserer på Matt Busby, som mente at dersom du er god nok, er du gammel nok.

Da passer det fint at Solskjær bruker den unge duoen Anthony Martial og Marcus Rashford på topp om dagen.

«Seven up for Solskjær» står det å lese i søndagsutgaven til The Times. På samme side har avisa tatt med at José Mourinho mener han ikke fikk nok støtte til spillerkjøp i Manchester United.

Guardiola på telefonen

Manchester United kan også sette en stopper på forspranget mellom byrival Manchester City og erkerival Liverpool når sistnevnte kommer til Old Trafford 24. februar.

I den anledning skriver engelske aviser at Pep Guardiola kanskje kommer til å ringe Ole Gunnar Solskjær, for å gi ham noen tips om hvordan Liverpool skal slås. City er det eneste laget som har slått ligalederen denne sesongen.

- Jeg vet ikke faktisk. Hva mener du jeg skal gjøre før den kampen? Jeg vet ikke. Jeg tror på United, med den historien de har, at de kan vinne, sier Guardiola med et smil.

RINGER SOLSKJÆR? Pep Guardiola fleipet om det lørdag. Foto: Christian Monge Hugsted
RINGER SOLSKJÆR? Pep Guardiola fleipet om det lørdag. Foto: Christian Monge Hugsted Vis mer

Manchester City skal også til Old Trafford i løpet av sesongen.

- Men vi må også besøke Old Trafford og vi må også forsøke å vinne der. Hvis United slår Liverpool er det perfekt. Men hvis de slår oss er situasjonen den samme, sier Guardiola.

City-manageren påpeker at han ikke har kontroll over det som skjer mellom Manchester United og Liverpool, og fleiper når han snakker om muligheten for å ringe Solskjær.

- Jeg har ikke telefonnummeret til Solskjær, kanskje jeg kommer til å spørre ham, men jeg har det ikke, sier spanjolen.

Manchester United møter Arsenal i FA-cupen på Emirates førstkommende fredag.