Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fleiper om United-overgang

Et rødt kort i går kveld truer Paolo Di Canios gullkantede klubbskifte, men sjøl ler italieneren av spekulasjonene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

West Ham ble rundspilt og tapte 1-5 for Chelsea. På toppen av det hele ble Di Canio utvist da han tråkket Jody Morris i lysken etter en tackling fra Chelsea-spilleren.

Dermed får 33-åringen automatisk tre kampers karantene, og viser at han fortsatt har et voldsomt sinne. Da han spilte i Sheffield Wednesday ble han utestengt for en lang periode fordi han dyttet dommeren i bakken.

- Kanskje dette stopper spekulasjonene. Kanskje Manchester United ikke vil kjøpe meg nå. Ikke engang for et pund, fleiper Di Canio.

Han innrømmer at han ikke burde tatt igjen mot Morris.

- Det var en barnslig reaksjon. Morris kom inn med begge føtter, og han gjorde det samme fem minutter før mot Trevor Sinclair, som sydde seks sting. Men jeg kan ikke tråkke på folk slik. Det var dumt, sier Di Canio ifølge The Sun.

Daily Mail mener Di Canio slett ikke bør spøke med utvisnignen. Ifølge avisa kan det røde kortet føre til at United-manager Alex Ferguson ikke tar sjansen på at italieneren sprekker også i europeiske toppkamper - og dermed avlyser kjøpet.

  • Uruguayaneren Diego Forlan skal ifølge flere aviser offisielt skrive under for United i dag.
Hele Norges coronakart