«Flekkfjerneren» fra Grimstad

Hushovd ga Cavendish svar på tiltale i Alpene.

JAKOKSE: Thor Hushovd viste hittil ukjente krefter i Alpene da han stakk av fra hovedfeltet, tok igjen utbryterne og kjørte alene over dagens to innlagte spurter til 12 poeng i kampen om den grønne trøya. Her sender han en tydelig melding i retning Mark Cavendish.Foto: TV 2 Sporten
JAKOKSE: Thor Hushovd viste hittil ukjente krefter i Alpene da han stakk av fra hovedfeltet, tok igjen utbryterne og kjørte alene over dagens to innlagte spurter til 12 poeng i kampen om den grønne trøya. Her sender han en tydelig melding i retning Mark Cavendish.Foto: TV 2 Sporten Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Vi fulgte 17. etappe direkte i livestudio.(Dagbladet.no): Kanskje burde Mark Cavendish tenke på en karriere som profesjonell motivator den dagen han legger sykkelhjelmen på hylla.

Antydninger om at Thor Hushovd sitter i en «tilgriset» grønn poengtrøye, må åpenbart ha tent «oksen» fra Grimstad til å lete fram en effektiv «flekkfjerner». Den kom i form av en helt rå prestasjon på en etappe med en brutal «haikjeftprofil». - Det er klart at han er blitt pirret opp av det Cavendish har sagt i mediene. Han ønsker å bevise hvem som fortjener trøya og vil ikke at den avgjørelsen forleden skal bli avgjørende, sier Hushovds personlige trener Atle Kvålsvoll til NTB.

- Nå har jeg ihvertfall kjempet for den, konkluderer Hushovd på spørsmål om den grønne trøya nå har blitt vasket.

Nå mener han bare at et uhell kan hindre ham i å gjenta bedriften fra 2005.- Men uhell skjer stadig i sykling, så jeg er ikke 100 prosent trygg ennå, minner Hushovd om overfor NTB.

Ukjente krefterMon tro hva de tenkte - nordmennene - som hadde plassert seg svært så strategisk til på den innlagte spurten i Praz-Sur-Arly 75,5 kilometer ut på dagens etappe da Thor Hushovd seilet over streken i ensom majestet til seks kjærkomne poeng i kampen om den grønne trøya.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer