Fleksnes skal redde plassen for Odd

Ny trener ber spillere leie DVD.

(Dagbladet.no): Spillere kan motiveres på forskjellig vis. Aafk-trener Per Joar Hansen fortalte i går sin spillergruppe at han ikke orket å snakke med dem.

I Odd Grenland har spillerne fått beskjed om å leie seg noen episoder av den norske komiserien Fleksnes, skriver Varden.

Trener Ove Flindt Bjerg ønsker nemlig at spillerne bare skal hygge seg fram til treninga i morgen.

- De skal hvile, kople helt av. Jeg ba dem om å leie en Fleksnes-DVD, slappe av med familien eller noe slikt, sier den danske treneren til avisa.

Han har gitt troppen én ekstra fridag, for etter 1-4 mot VIF søndag finner den nye sjefen mye å sette fingeren på.

Og det meste handler om hode, ikke kropp.

- Det tok ikke lange tiden før jeg så at det var flere med meget skjør mental balanse. Jeg tror mange hadde hatt problemer med å spørre en pike om å danse. Det gjorde vondt å se på. For å få en god treningsuke er det viktig at de kommer tilbake uthvilt. Derfor har de fått fri tirsdag.

I går slo tidligere Odd-trener Arne Sandstø tilbake mot Flindt Bjerg, etter at dansken kritiserte Odd-spillernes fysiske form søndag.

DÆJÅ: Marve Fleksnes på DVD skal hjelpe Odd-troppen å slappe av i dag. Det spørs om han gir dem ekstra selvtillit. Foto: Scanpix
DÆJÅ: Marve Fleksnes på DVD skal hjelpe Odd-troppen å slappe av i dag. Det spørs om han gir dem ekstra selvtillit. Foto: Scanpix Vis mer

Flindt Bjerg føler seg misforstått om fysikken, for igjen mener han at problemet er mentalt. Ifølge dansken er ikke Odd-gutta tøffe nok i duellspillet, fordi de mangler selvtillit.

Med fire kamper igjen har Odd Grenland sju poeng opp til Strømsgodset. Uten en kjapp innsprøytning av mange poeng er Odds niårige tippeligaeventyr over.

- Dett var dett, som Fleksnes ville sagt.

• Se Fleksnes-klipp hos NRK: Telefonfrustrasjon og perfekt partner

TØR IKKE BE PIKER OM DANS: Odds nye trener Ove Flindt Bjerg har ikke store tanker om sine spilleres mot.