Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flem legger opp

Stabæks André Flem (35) melder overgang fra spillerstallen til klubbens administrasjon. Men han vil ikke overdøve Ingebrigt Steen Jensen.

André Flem kom til Stabæk fra Clausenengen i 1990. I sin 14. sesong har han bestemt seg for å legge støvlene på hylla og slippe til yngre krefter.

- Det var en veldig vanskelig avgjørelse. Men alt har sin tid. Jeg har to små barn som krever sitt. Man har ikke så mange frihelger når man holder på med dette her, sier Flem til Dagbladet.no.

Flem vil imidlertid ikke forlate Stabæk-miljøet, der han har funnet seg godt til rette.

Ny jobb i klubben

Nå venter en jobb i klubbadministrasjonen.

- Jobben er ikke helt definert ennå. Det er ganske nytt, dette her. Men intensjonen er at jeg skal starte å jobbe med stadionprosjektet, sier Flem.

Kristiansunderen har datautdanning og har jobbet i databransjen ved siden av fotballen inntil de tre siste sesongene, der det har vært fotball på heltid. Nå vil han ta med erfaringen fra sivil jobb og ballasten fra Stabæk-miljøet og toppfotballen inn i ny jobb.

Ingen ny Ingebrigt

- Jeg har ikke tenkt å gå Ingebrigt Steen Jensen i næringen når det gjelder store ord og tanker. Men jeg blir gjerne en del av dem. Jeg har sansen for den måten å drive klubben på, sier Flem.

Flem debuterte for Stabæk i 1990, mens klubben var i det som da het 4. divisjon, tilsvarende dagens 3. divisjon.

- Det er klart at når man har vært med på hele oppturen, får man et spesielt eierforhold til klubben. Jeg har fått et miljø rundt meg som gjør det naturlig å slå rot her, sier han.

Flem spilte 14 minutter som innbytter i serieåpningen og 28 minutter i helgas kamp mot Lillestrøm. Til sammen har han spilt 294 kamper for Stabæks A-lag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media