Flemmen hektet og tapte

Andrine Flemmen tapte seier og pallplass i kvinnenes storslalåm, men depper ikke. - Jeg er i mitt livs storslalåmform, sier hun.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Flemmen hadde 17 hundredeler til gode på Sonja Nef foran finaleomgangen. Den sveitsiske jenta, regjerende verdensmester i disiplinen, kjørte en god andre omgang og satte press på Flemmen.

- Jeg var ikke noe nervøs, og følte meg veldig klar. Men så hektet jeg armen i en port, like før et flatt parti. Da mistet jeg både fart og konsentrasjon, forteller hun til NTB.

- Egentlig var det veldig heldig at jeg i det hele tatt klarte å fullføre, sier den blide Molde-jenta.

I tillegg mistet hun også grepet på staven, og tiden rant fra henne. I mål var hun 87 hundredeler bak Nef, og bitre fire hundredeler bak treer Michaela Dorfmeister. Svenske Anja Pärson ble toer, hele 66/100 bak Nef, som tok sin 12. verdenscupseier.

- Ergerlig å havne rett bak pallen, men jeg er ikke så veldig lei meg. Jeg trøster meg med at jeg kjørte veldig bra på ski og hadde uflaks som hektet på den måten, sier Flemmen som nå reiser hjem til julefeiring.

28. desember får hun sjansen til revansj, da kjører kvinnene storslalåm i østerrikske Lienz. Deretter setter OL-håpet kursen for storslalåm i slovenske Maribor 4. januar.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer