Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flemmen på pallen

Andrine Flemmen er tilfreds med dagens tredjeplass i storslalåm - og sesongen i helhet. - Jeg er kjempefornøyd med sesongen. Jeg har nådd alle mine mål, smiler Flemmen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Før sesongstart var ikke Andrine Flemmen det Norges store håp i alpinbakken. Men Molde-jenta har bevist at hun er på vei inn i det gode alpinselskapet.

Det begynte med seieren i Østerrikske Sölden i slutten av oktober. Da la hun listen, og den er i hvert fall ikke blitt noe lavere etterhvert. Toppen var likevel storslalåmsølvet fra VM i Vail. Det var prikken over i'en som gjorde at målsetningen hennes er oppfylt og vel så det.

- Jeg sa før sesongen at målet mitt var en plass blant de tre beste i storslalåmcupen. Det har jeg klart, og det viser at jeg er blitt jevnt stabil i den disiplinen, sa Andrine Flemmen til NTB lørdag.

Nå har hun som mål å prøve å etablere seg som en slalåmkjører.

- Jeg har hatt en drøm om å etablere meg som storslalåmkjører, og det er utrolig deilig at jeg har klart det, sier Flemmen.

Men god sesong til tross: Nå er hun glad for at sesongen er over:

- Det har vært en lang sesong, og jeg er glad over at det er over nå. Jeg trenger ferie og litt tid til å holde meg borte fra skiene, smiler Andrine.

Anita Wachter vant dagens renn. Flemmen lå på femteplass etter første omgang.

Hun fikk tiden 2.10,59 til slutt, og måtte bare se seg slått av Anita Wachter (2.08,81) og svenske Anna Ottosson (2.10,54).

(NTB/Dagbladet :på nettet)

SNART OVER NÅ:</B> Andrine Flemmen kjørte inn til en fin tredjeplass i dag. Nå gleder Molde-jenta seg til ferie!