Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flensburg-Handewitt til kvartfinale i mesterligaen

Magnus Abelvik Røds klubb Flensburg-Handewitt tok seg til kvartfinale i mesterligaen håndball med 27-24-seier over svenske Kristianstad onsdag.

SEIER: For Anders Zachariassen (i lufta) og Flensburg-Handewitt. Her i duell med IFK Kristianstads keeper Richard Kappelin. Foto: NTB Scanpix
SEIER: For Anders Zachariassen (i lufta) og Flensburg-Handewitt. Her i duell med IFK Kristianstads keeper Richard Kappelin. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det skjedde fire dager etter 26-22-seieren på bortebane i første kamp.

Flensburg er i kvartfinale for tredje år på rad og for 11. gang totalt. Siste hinder på vei mot finalehelgen i Köln blir Montpellier eller Barcelona, som møtes i returkamp lørdag. Den franske klubben leder 28-25 etter sin hjemmekamp.

Lasse Svan var toppscorer for Flensburg onsdag med fem mål, mens keeper Mattias Andersson dagen før sin 40-årsdag leverte en rekke redninger på sine landsmenns skudd.

Rød sliter med en ankelskade og fikk ikke spilletid.

Sander Sagosens Paris Saint-Germain og makedonske Vardar Skopje tok seg som gruppevinnere rett til kvartfinale, mens de gjenstående kvartfinalebillettene skal deles ut i løpet av påskehelgen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!