Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Flere av gutta perset på den tekniske testen

Hopptrener Alexander Stöckl er imponert.

OPTIMIST: Hopptrener Alexander Stöckl synes det ser bra ut med tanke på den kommende hoppsesongen.
Foto: Terje Bendiksby / Scanpix .
OPTIMIST: Hopptrener Alexander Stöckl synes det ser bra ut med tanke på den kommende hoppsesongen. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge hopptrener Alexander Stöckl har de norske hopperne vist god form før sesongen starter denne uken.

- Resultatene er bra. Flere av gutta persa på den tekniske testen, sier en fornøyd landslagstrener Stöckl.

Søndag avsluttet hopperne samlingen på Lillehammer. I slutten av uken reiser Tom Hilde og co. til Polen for å konkurrere i de første rennene i årets sommer-Grand Prix. Med det begynner sesongen for fullt.

De siste ukene har landslagshopperne først og fremst prioritert fysisk trening. Stöckl er fornøyd med innsatsen.

- Gutta legger ned en solid jobb om dagen, og jobber hardt i bakken. Nå ser vi fram til rennene i sommer-Grand Prix ettersom vi ikke har fått målt oss med de beste internasjonalt ennå. Vi gleder oss veldig, og dette blir spennende, forteller østerrikeren som tok over for Mika Kojonkoski etter forrige sesong.

Stöckl er klar på at det er vintersesongen som er førsteprioritet med blant annet VM i skiflyging i Vikersund som et stort høydepunkt.

- Vi kommer til å ta med oss rennene i sommer-Grand Prix som trening, men håper på noen av gutta klarer plasseringer blant de ti beste, sier treneren.

(NTB)