Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Flere av Milans største stjerner er ferdig i klubben

Silvio Berlusconis datter varsler utskiftninger.

NI KAN FORSVINNE: Milan-spillerne jubler etter 0-0 mot Roma og for at ligagullet er sikret. Nå kan ni av gullvinnerne være på vei bort fra Milano. Foto:AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI
NI KAN FORSVINNE: Milan-spillerne jubler etter 0-0 mot Roma og for at ligagullet er sikret. Nå kan ni av gullvinnerne være på vei bort fra Milano. Foto:AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI Vis mer

(Dagbladet): Filippo Inzaghi, Andrea Pirlo, Massimo Ambrosini, Alessandro Nesta, Clarence Seedorf, Flavio Roma, Mark van Bommel, Marek Jankulovski og Nicola Legrottaglie.

Alle jublet da Milan sikret sitt første ligagull siden 2004 da de spilte  0-0 mot John Arne Riise og Roma lørdag.

Nå kan alle ni være ferdig i klubben.

- Ny æra Seriegullet var et etterlengtet trofè for Silvo Berlusconi og Milan - men nå varsler klubbledelsen at flere av stjernene er på vei bort. Det er datteren til Italias mektige statsminister som kommer med uttalelsene. Barbara Berlusconi er en av klubbens sjefer, og vil kvitte seg med Milans eldre spillere.

PÅ VEI BORT?: Clarence Seedorf og Filippo Inzaghi feirer ligagull lørdag. Nå skal begge være på vei bort fra MIlan. Foto: AP Photo/Pier Paolo Cito
PÅ VEI BORT?: Clarence Seedorf og Filippo Inzaghi feirer ligagull lørdag. Nå skal begge være på vei bort fra MIlan. Foto: AP Photo/Pier Paolo Cito Vis mer

- Jeg er veldig glad for at vi lykkes med å nå målet, og dette er startskuddet på begynnelsen av ett nytt Milan, sier Barbara Berlusconi til Corriere dello Sport.

Hun mener flere av lagets spillere har gått ut på dato.

- Jeg vil først og fremst utvikle et lag som fokuserer på ungdommen. Det kan innebære slutten på en æra for Milan. Flere av klubbens største profiler ser nå ut til å ha spilt sin siste sesong i Milano, sier hun.

Pirlo til Juventus? Alle de ni spillerne sitter på kontrakter som går ut etter denne sesongen. Det er allerede klart at tsjekkiske Marek Jankulovski forlater Milan - og det er ventet at flere eldre stjerner må finne seg en ny arbeidsgiver.

VRAKES: Clarence Seedorf på banen sammen med Barbara Berlusconi. Foto: AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI
VRAKES: Clarence Seedorf på banen sammen med Barbara Berlusconi. Foto: AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI Vis mer

Assistenttrener Mauro Tassotti hinter til at Andrea Pirlo er en av spillerne som ikke er med i manager Massimiliano Allegris framtidsplaner. Det spekuleres i at Pirlo kan være på vei til Juventus, mens Clarence Seedorf linkes til den brasilianske ligaen.

- Han vil ha en mer defensiv spiller enn Pirlo foran forsvaret, sier Tassotti.

HYLLES: Milan-trener Massimiliano Allegris hylles etter kampen.  Foto: REUTERS/Max Rossi
HYLLES: Milan-trener Massimiliano Allegris hylles etter kampen. Foto: REUTERS/Max Rossi Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media