Belgium's forward Eden Hazard (R) celebrates his goal with Belgium's midfielder Radja Nainggolan (L) Belgium's midfielder Kevin De Bruyne (L-top) and Belgium's forward Michy Batshuayi (top) during the Euro 2016 round of 16 football match between Hungary and Belgium at the Stadium Municipal in Toulouse on June 26, 2016.   / AFP PHOTO / Pascal PAVANI
Belgium's forward Eden Hazard (R) celebrates his goal with Belgium's midfielder Radja Nainggolan (L) Belgium's midfielder Kevin De Bruyne (L-top) and Belgium's forward Michy Batshuayi (top) during the Euro 2016 round of 16 football match between Hungary and Belgium at the Stadium Municipal in Toulouse on June 26, 2016. / AFP PHOTO / Pascal PAVANIVis mer

Flere EM-stjerner på flyttefot

Her er dagens ryktebørs.

(Dagbladet/FourFourTwo) Vi starter dagens ryktebørs med den lille belgiske magikeren Eden Hazard. Etter en katastrofe-sesong i Chelsea har midtbanespilleren imponert i EM, spesielt i kampen mot Ungarn. Chelsea forbereder seg på å la Hazard gå for 75 millioner pund og Real Madrid skal være interessert, dette melder Daily Mirror. De regjerende Champions League-mesterne skal være villig til å betale 40 millioner pund, pluss Alvaro Morata for å lokke Hazard til La Liga.

Crystal Palace har fått beskjed om at de må bla opp 30 millioner pund dersom de vil signere Christian Benteke. Den belgiske spissen har ikke fått mange muligheter under Jürgen Klopp og ønske seg bort fra Liverpool. Crystal Palace skal få konkurranse fra West Ham ifølge Daily Mirror. Crystal Palace tapte kampen om Belgias Michy Batshuayi og ser på Benteke som en ny løsning på topp.

Det var Chelsea som vant kampen om Michy Batshuayi. Marseille-spilleren har bestått den medisinske testen med Chelsea-ansatte i Bordeaux og har blitt enige med klubben om personlige betingelser. Daily Mail rapporterer at avtalen vil ble offentliggjort innen kort tid. Chelsea betaler 33 millioner pund for spissen, noe som løser noen av de finansielle problemene til den franske klubben.

Real Madrid er ute etter N'Golo Kante. Zinedine Zidane skal være en beundrer av den unge franskmannen og vil at Kante skal kjempe mot Cesemiro om plassen i Reals start-ellever melder Marca. Kante har hatt en fantastisk sesong i Leicester og er en av de franske spillerne som har imponert mest i mesterskapet. Han blir likevel ikke å se i kvartfinalen mot Island grunnet suspensjon etter for mange gule kort.

Islands Ragnar Sigurdsson har imponert under årets EM. Dette har fått flere klubber til å vise interesse for forsvarsspilleren. Ifølge The Guardian er både Tottenham og Leicester interessert i spilleren, men får konkurranse fra tyske Schalke og Wolfsburg. Sigurdsson har kontrakt med russiske Krasnodar frem til 2018, men skal være interessert i en overgang til Premier League. En overgang for islendingen er estimert til 4 millioner pund.

Andre rykter:

Nolito har vært observert i Manchester, dette styrker ryktene om at han er nær en overgang til City for 14 millioner pund. (Daily Mail)

Napoli ønsker seg Radamel Falcao etter at Gonzalo Higuain kunngjorde at han ikke er interessert i å forlenge med den italienske klubben. (Gazzetta World)

Chelsea er villige til å høre på bud for keeper Thibaut Courtois. (Daily Mail)

Arsene Wenger skal være villig til å ha samtaler med FA om jobben som England-manager dersom FA er villige til å vente et år på ham. (The Times)

Tidligere Paris Saint-Germain-manager Laurent Blanc har seilt opp som en av favorittene til å ta over som England-manager. (Daily Mirror)

Manchester City vil prøve å bytte Wilfried Bony mot Evertons John Stones. (The Sun)

Robin Van Persie kan forlate Fenerbahce etter kun en sesong. (Manchester Evening News)