Flere engelske klubber jakter på Demidov

Har ikke blitt enig om med RBK om ny kontrakt.

ETTERTRAKTET: Vadim Demidov, som bare har havlannet år igjen av RBK-kontrakten, blir fulgt av flere engelske toppklubber. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX
ETTERTRAKTET: Vadim Demidov, som bare har havlannet år igjen av RBK-kontrakten, blir fulgt av flere engelske toppklubber. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIXVis mer

|||(Dagbladet.no) Den fleksible Rosenborg-spilleren Vadim Demidov (22) har pådratt seg oppmerksomhet fra flere Premier League-klubber.

Midtstopperen, som også kan spille på midtbanen, blir fulgt tett av både Aston Villa og Fulham, melder The Times. Ifølge VG har også Stoke sett på 22-åringen.

John Carews Aston Villa er en klubb som definitivt er på markedet i sommer. De snuste på en Champions League-plass denne sesongen og klubbledelsen har fått penger til å styrke stallen. Tidligere denne uka ble den potten større, etter at Gareth Barry ble solgt til Manchester City.

Hvis Fulham-interessen er reell kan Demidov bli stoppermakker med en av sesongens beste forsvarsspillere, landslagskaptein Brede Hangeland.

Demidov selv tar den engelske interessen med knusende ro.

- Jeg har ikke hørt noe om det, og jeg vil egentlig ikke høre om sånne ting - hvis det ikke er veldig konkret, sier sandefjordingen til VG.

Rosenborg-spilleren har en kontrakt som går ut etter neste sesong, og forhandlingene om en forlengelse har strandet. RBK ønsker å skrive en ny kontrakt med ham, men de har ikke kommet til enighet med midtstopperen om betingelsene.

- Det eneste jeg kan si er at vi ikke har blitt enige. Resten er opp til Rosenborg. Avstanden er for stor, sa Demidov for et par uker siden.

Som de fleste andre klubber i Tippeligaen har også RBK strammet inn beltet som følge av finanskrisa - og et lukrativt tilbud fra Premier League vil derfor helt sikkert bli vurdert seriøst på Lerkendal.