Flere engelske klubber jakter på Demidov

Har ikke blitt enig om med RBK om ny kontrakt.

ETTERTRAKTET: Vadim Demidov, som bare har havlannet år igjen av RBK-kontrakten, blir fulgt av flere engelske toppklubber. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX
ETTERTRAKTET: Vadim Demidov, som bare har havlannet år igjen av RBK-kontrakten, blir fulgt av flere engelske toppklubber. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no) Den fleksible Rosenborg-spilleren Vadim Demidov (22) har pådratt seg oppmerksomhet fra flere Premier League-klubber.

Midtstopperen, som også kan spille på midtbanen, blir fulgt tett av både Aston Villa og Fulham, melder The Times. Ifølge VG har også Stoke sett på 22-åringen.

John Carews Aston Villa er en klubb som definitivt er på markedet i sommer. De snuste på en Champions League-plass denne sesongen og klubbledelsen har fått penger til å styrke stallen. Tidligere denne uka ble den potten større, etter at Gareth Barry ble solgt til Manchester City.

Hvis Fulham-interessen er reell kan Demidov bli stoppermakker med en av sesongens beste forsvarsspillere, landslagskaptein Brede Hangeland.

Demidov selv tar den engelske interessen med knusende ro.

- Jeg har ikke hørt noe om det, og jeg vil egentlig ikke høre om sånne ting - hvis det ikke er veldig konkret, sier sandefjordingen til VG.

Rosenborg-spilleren har en kontrakt som går ut etter neste sesong, og forhandlingene om en forlengelse har strandet. RBK ønsker å skrive en ny kontrakt med ham, men de har ikke kommet til enighet med midtstopperen om betingelsene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer