Flere hundre VIF-supportere kan blir utestengt

Billettrot før seriepremieren.

(Dagbladet.no): Mange Vålerenga-supportere kan få en trist start på tippeligaen. Flere risikerer nemlig å bli stående utenfor når Enga serieåpner mot Ham-Kam på Briskeby.

Årsaken ligger i NFFs reglement, der det heter at supportere fra bortelaget skal ha en egen del av tribunen.

Flere Vålerenga-supportere skal ha kjøpt billetter som skal være reservert hjemmesupporterne. Dette kan i verste fall føre til at disse blir stengt ute, bekrefter informasjonssjef Roger Solheim i NFF til NRK.

- Hvis det er fullt og det ikke er mulig å skille supporterne fra hverandre, så vil det kunne bli en konsekvens, sier Solheim.

- Det var veldig mange som dro opp til Hamar da billettsalget åpnet det, i tillegg har Klanen over 500 medlemmer i Hedemark og Oppland. Det er helt tåpelig av Fotballforbundet å nekte folk adgang på en fotballbane, sier talsmann i Klanen, Kjell Henning Thon, til NRK.

TRIST SESONGSTART: Det kan gå mot en kjip søndag for VIF-supportere som risikerer å bli stengt ute fra Briskeby når Vålerenga serieåpner. FOTO: SCANPIX
TRIST SESONGSTART: Det kan gå mot en kjip søndag for VIF-supportere som risikerer å bli stengt ute fra Briskeby når Vålerenga serieåpner. FOTO: SCANPIX Vis mer