Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flere kan straffes for masse-slagsmål

Disiplinærutvalg møtes i morgen.

(Dagbladet.no): Daniel Berg Hestad fikk rødt kort for skubbing av Ole Martin Årst i sesongåpningen på Røkkeløkka i går kveld.

I morgen setter NFFs disiplinærutvalg seg ned og vurderer størrelsen på karantenen.

- Det er ingen standard karantene for en utvisning. Disiplinærutvalget som vurderer den type saker møtes i morgen, sier NFFs informasjonssjef Roger Solheim til Dagbladet.no.

Kampen i Molde utviklet seg til et masseslagsmål da Årst reduserte med en skadd MFK-spiller liggende nede. I tumultene tok blant annet TIL-keeper Kenny Stamatopolous et skikkelig tak i håret til Molde-back Matej Mavric.

De internasjonale reglene er slik at NFF kan gi straff for hendelser dommeren ikke ser i kampen, på bakgrunn av for eksempel TV-bilder.

Dommer Svein Oddvar Moen bekreftet overfor Dagbladet i går kveld at han gikk glipp av TIL-keeperens lugging.

- Jeg fikk ikke med meg den situasjonen selv, men Stamatopolous burde muligens også sett den røde fargen, sier Moen til Dagbladet.

Nevner Moen episoden i kamprapporten sin, ligger TIL-keeperen tynt an.

TUMULTER: MFK- og TIL-spillerne braket sammen etter Årsts scoring i Molde. Foto: Scanpix
TUMULTER: MFK- og TIL-spillerne braket sammen etter Årsts scoring i Molde. Foto: Scanpix Vis mer

- Hvis det er noe ikke dommeren har sett, slik at han ikke reagerte, så har vi muligheter for å sanksjonere i etterkant, bekrefter Solheim.

RØDT KORT: Dommer Sven Oddvar Moen forklarer Berg Hestads utvisning med at MFK-kapteinen startet bråket. Foto: Scanpix
RØDT KORT: Dommer Sven Oddvar Moen forklarer Berg Hestads utvisning med at MFK-kapteinen startet bråket. Foto: Scanpix Vis mer
Flere kan straffes for masse-slagsmål
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling