- Flere klubber vil ha Hangeland

Bare FCK med konkret bud.

(Dagbladet.no): Landslagets Brede Hangeland vil ikke fornye kontrakten sin med Viking som løper ut kommende sesong, skriver Stavanger Aftenblad.

Det betyr at Viking er nødt til å selge ham i løpet av overgangsvinduet i januar hvis han ikke skal gå gratis som Bosman-spiller om et år.

Foreløpig er Ståle Solbakkens FC København den eneste klubben som har gitt Viking et konkret bud på Hangeland.

Hangelands agent Jim Solbakken sier imidlertid at danskene ikke er de eneste som er interessert.

- Det er flere klubber som ønsker seg Hangeland. Med en så god spiller som Brede, er det naturlig at det er mange som er interessert, sier Solbakken til Dagbladet.no.

Han ønsker ikke å kommentere hvilke klubber eller hvilke ligaer det dreier seg om i denne omgang.

Leeds, Tottenham, Everton, FK Moskva og Werder Bremen har tidligere vært nevnt som interesserte klubber uten at det har blitt noe av en overgang.

Hangeland selv synes København kan være interessant, og avviser påstander om at han ikke ønsker å spille i Skandinavia.

ØNSKET AV FLERE: Viking må selge Brede Hangeland i løpet av januar om de vil ha penger for ham. FCK er foreløpig eneste klubb som har gitt et konkret tilbud. Foto: Scanpix
ØNSKET AV FLERE: Viking må selge Brede Hangeland i løpet av januar om de vil ha penger for ham. FCK er foreløpig eneste klubb som har gitt et konkret tilbud. Foto: Scanpix Vis mer

- København er det beste laget i Skandinavia og et spennende alternativ. At jeg ikke vil spille i Skandinavia, er ikke riktig. Jeg vil ikke spille for andre norske klubber, er det jeg har sagt, sier Hangeland til Aftenbladet.

• Din mening: Hvor tror du Hangeland havner?