Flere klubber vil ha Sundgot

Men LSK vil ikke selge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Arild Sundgot er tidenes toppscorer i LSK med 111 mål siden han kom til klubben i 1997. Med den statistikken er det ikke rart at det er mange klubber som viser interesse for sunnmøringen.

Det er lag som Fredrikstad, Aalesund og Ham-Kam som nå i høst har vist interesse for spissen, mens Molde allerede ga sitt bud i sommer, skriver Romerikes Blad.

Vil ikke selge

Men Lillestrøm lar seg ikke friste til salg:

- Vi har ingen planer om å selge Arild. Han er en av nøkkelspillerne våre, og derfor skrev vi en ny langtidskontrakt med ham for 11 måneder siden. Jeg forstår at klubber er interessert i Arild. Han er garantist for 10 mål i året. Andre klubber ligger langflate etter spillere som scorer færre mål enn det. Da ville det være dumt av oss å selge Arild, sier LSK-manager Jan Åge Fjørtoft til Romerikes Blad.

For to år siden ga Stabæk et bud på fire millioner for spissen, og da takket Lillestøm gladelig ja. Det hadde de ikke gjort i dag.

Fjørtoft forklarer at de på den tiden var i en annen økonomisk situasjon. I dag kunne LSK trolig fått enda mer for Sundgot - om de i det hele tatt hadde ønsket å selge ham.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer