<strong>HEIT:</strong> Marcus Pedersen er både heit som målscorer og som objekt på overgangsmarkedet. Her blir han felt i kampen mot Haugesund i går, den unge spissen pådro seg en skade i lysken og skal undersøkes nærmere i morgen. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
HEIT: Marcus Pedersen er både heit som målscorer og som objekt på overgangsmarkedet. Her blir han felt i kampen mot Haugesund i går, den unge spissen pådro seg en skade i lysken og skal undersøkes nærmere i morgen. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix Vis mer

Flere Serie A-klubber interessert i Marcus (20)

- Rett posisjon, rett alder og riktige kvaliteter, sier Tor-Kristian Karlsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): Tor-Kristian Karlsen arbeider som overgangskonsulent i det internasjonale spillermarkedet, spesielt rettet mot italienske klubber. Han har den siste tiden blitt kontaktet av flere klubber som er interessert i Strømsgodsets stjerneskudd Marcus Pedersen (20).

- Det er flere Serie A-klubber som har ringt meg om ham. Det er mange som er spente på ham, han er en spillertype som det ryker litt av, sier Tor-Kristian Karlsen til Dagbladet.

Ingen bud Karlsen beskriver Pedersen som et svært interessant salgsobjekt i det utenlandske markedet.

- Han har rett posisjon, rett alder og riktige kvaliteter. En aggressiv kraftspiss som er god i boksen, er dommen fra overgangskonsulenten.

Strømsgodset har ikke mottatt noen formelle henvendelser på Pedersen.

- Marcus er en spiller som i perioder er veldig god. Det er flere klubber som har fulgt ham i lengre tid. Men vi har ennå ikke fått noen bud på ham, sier sportslig leder i Strømsgodset, Jostein Flo, til Dagbladet.

- Neppe ny kontrakt Pedersen har ett og et halvt år igjen av kontrakten, Flo vil ikke si noe om klubbens vurderinger rundt en forlengning av kontrakten.

- Det er veldig merkelig om han skriver ny kontrakt med Strømsgodset, sier Tor-Kristian Karlsen.

Pedersens aggressive spillestil gjør ham til en solid målgjører, så langt i sesongen står han med sju Tippeliga-scoringer. Men i går havnet han også i klammeri med lagkamerat Keita da de var uenige om frisparket på 16-meterstreken var fra skrått eller rett hold.

- Det er ingen sak, de hadde en diskusjon og så ble det Keita som tok frisparket. Det var vilje til å score mål som lå bak det. Det er mye bedre at to spillere ønsker å ta frisparket enn at ingen ønsker det, sier Flo om situasjonen der Pederen dyttet til lagkameraten før han pekte mot tinningen og ba ham om å holde munn.

Liverpool interessert? Marcus Pedersen trente med Liverpool allerede som 15-åring. Pedersen er Liverpool-supporter og har vært koblet til flere Premier League-klubber i tillegg til Celtic.

Ifølge Liverpool.no var Mikael Linder, Liverpools speider i Skandinavia, og så Pedersen i gårsdagens kamp, der han i tillegg til krangelen med Keita, scoret et strålende mål og ble skadd i lysken.

1. august åpner det norske overgangsmarkedet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer