PØBLER: Oslo-politiet tok ingen sjanser og stilte mannssterke da det brøt ut slåsskamper mellom fotballsupportere i sentrum i ettermiddag. Foto: Harald Klungtveit/Dagbladet
PØBLER: Oslo-politiet tok ingen sjanser og stilte mannssterke da det brøt ut slåsskamper mellom fotballsupportere i sentrum i ettermiddag. Foto: Harald Klungtveit/DagbladetVis mer

Flere tatt av politiet etter slåsskamp i Oslo sentrum

Supportere barket sammen før VIF-LSK.

(Dagbladet): Politiet rykket ut med mye folk da det brøt ut slåsskamp mellom supportere tilknyttet Vålerenga og Lillestrøm før kveldens derbykamp i Oslo.

Bråket oppsto ved en pub nær Oslo Spektrum i sentrum, og flere ble anholdt.

- Det ble kastet litt flasker og det var noen forsøk på å slåss med politiet. 8-10 stykker ble anholdt i forbindelse med dette, og det er stille nå, sier operasjonsleder Sissel Hansen til Dagbladet.

Ingen skal ha blitt skadd i slåsskampene.

Lillestrøm møter Vålerenga på Ullevaal i kveld, og fraksjoner mer eller mindre tilknyttet de to klubbenes supportere har fått for vane å lage bråk i forbindelse med lokaloppgjøret.

Også i Haugesund har det vært supporterbråk før rogalandsderbyet i byen, og det brøt ut slagsmål mellom Viking- og Haugesund-supportere da bortefansen ankom.