Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flere tilskuere skadd i rallyulykke i Estland

Fører mistet kontrollen over bilen.

ULYKKE I ESTLAND: Flere tilskuere ble lørdag skadd etter at en rallyfører mistet kontrollen over bilen. Dette bildet har ingenting med ulykken å gjøre. Foto:    REUTERS/Lehtikuva/Ville Myllynen
ULYKKE I ESTLAND: Flere tilskuere ble lørdag skadd etter at en rallyfører mistet kontrollen over bilen. Dette bildet har ingenting med ulykken å gjøre. Foto: REUTERS/Lehtikuva/Ville Myllynen Vis mer

Seks tilskuere ble skadd da en bil kjørte inn blant publikum under Ösels Rally i Estland lørdag. En person ble alvorlig skadd.

Russeren Jevgenij Rogov mistet kontrollen på bilen sin i en skarp sving på den første spesialprøven lørdag. Ifølge en fotograf kjørte Rogov rett mot et gjerde før bilen lettet og fløy inn blant publikum.

En ung mann fra Latvia fikk de verste skadene og ble ifølge avisen Postimees fløyet til et sykehus i Tallinn. De øvrige tilskadekomne, som alle var estere, fikk mindre skader.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media