Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flere tusen protesterer mot TV 2-OL

Facebook-gruppe med 3000 medlemmer vil ikke se OL på TV2.

VIL IKKE HA OL PÅ TV2: På Facebook er det opprettet en gruppe som ikke vil ha OL på TV2. Torsdag formiddag steg antall personer som har likt siden til over 3000 personer. Foto: Skjermdump, Facebook.
VIL IKKE HA OL PÅ TV2: På Facebook er det opprettet en gruppe som ikke vil ha OL på TV2. Torsdag formiddag steg antall personer som har likt siden til over 3000 personer. Foto: Skjermdump, Facebook. Vis mer

(Dagbladet): TV 2 har kjøpt rettighetene til OL i 2014 og 2016, og sportssjef Bjørn Taalesen har sagt at ingen vil måtte betale for å se de norske medaljehåpene delta.

Likevel er har den kommersielle kanalens oppkjøp skapt reaksjoner blant det norske folk.

Facebook har over 3 000 personer likt gruppa «Nei til OL på tv2».

- Vinter-OL uten Anne Rimmen, Karen Marie Ellefsen, Arne Scheie, Jon Herwig Carlsen. Nei takk! skriver en av brukerne.

En annen frykter at reklamepausene vil ødelegge sendingene.

- Jeg elsker tv2, men på vintersport er NRK best. Blir litt spesielt å ha femmila med reklamepause!

Sportssjef Taalesen sa til Dagbladet i går at det vil bli reklamepauser under blant annet femmila, men mener det ikke byr på ubehag for seerne.

- Det vil selvsagt ikke bli lagt inn reklame i spurten eller rett før start. Det vil bli håndtert med skjønn, sa Bjørn Taalesen til Dagbladet.

- Alt du har sett på NRK før, vil du fortsatt se gratis under OL-sendingene på TV2, sa han.

REAGERER PÅ FACEBOOK:  Medlemmene av Facebook-gruppa «Nei til OL på tv2» vil heller se Petter Northug og langrennsløperne gå på NRK.  Foto: ARNT E. FOLVIK / Dagbladet
REAGERER PÅ FACEBOOK: Medlemmene av Facebook-gruppa «Nei til OL på tv2» vil heller se Petter Northug og langrennsløperne gå på NRK. Foto: ARNT E. FOLVIK / Dagbladet Vis mer