Flere United-signeringer er nær: - Økonomisk er vi ekstremt sterke

Fersk gladmelding til fansen.

GLADMELDING: Manchester United-direktør Ed Woodward har kommet med en fersk gladmelding til fansen. Foto: Jon Super, AP/NTC Scanpix
GLADMELDING: Manchester United-direktør Ed Woodward har kommet med en fersk gladmelding til fansen. Foto: Jon Super, AP/NTC Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester United har allerede brukt nærmere 600 millioner kroner på Luke Shaw (19) og Ander Herrera (24). Nå er klubben klar for å fortsette kjøpefesten.

Det forteller direktør Ed Woodward til klubbens egen TV-kanal.

- Vi har ikke et fastsatt budsjett. Økonomisk er vi ekstremt sterke. Vi har penger tilgjengelig, sier Woodward.

Linkes til superstjerner Den ferske meldingen vil garantert bli mottatt med stor glede av United-fansen og trener Louis van Gaal. Det øker også sannsynligheten for at flere store navn vil ankomme Manchester i løpet av nærmeste framtid.

Angel Di Maria, Arturo Vidal, Edison Cavani, Daley Blind og Kevin Strootman er bare noen av spillerne klubben ryktes å være interessert i.

Woodward forteller at det er den nyansatte manageren som bestemmer hvem som kommer inn.

- Louis er sjefen og han vurderer det som skjer, men vi har hatt en dialog ganske lenge rundt noen av de vi ønsker. Det er mye arbeid som foregår i kulissene, forteller Woodward.

- Vil gjøre det som trengs Laget befinner seg for tiden på treningsleir i USA. Der jobbes det nå på spreng for å hente inn forsterkninger foran den kommende Premier League-sesongen.

- Vi fortsetter å bevege oss framover med noen av målene våre, så bare følg med, sier Woodward, før han fortsetter:

- I løpet av tiden Louis tilbringer her, vil han være i stand til å gjøre en vurdering av det han har (av spillere som allerede er i klubben) og ta de avgjørelsene som trengs. Vi vil gjøre det vi må for å vinne tittelen.

Intervjuet er gjengitt av The Guardian.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer