Flere var fulle hevder Seaman

Rystelsene etter at Paul «Gazza» Gascoigne vraking fra den engelske VM-troppen har ikke lagt seg i England. I dag gikk landslagskeeper David Seaman ut og avslørte at flere spillere enn Gazza var fulle lørdag.

- Det ble åpnet for en fest hvor gutta kunne slå ut håret litt. Paul hadde som resten av oss ikke smakt alkohol på en uke, og på grunn av det ble han ganske fort full. Men alle sammen tok seg noen glass. Det var ingen vill fest, og det var ingen andre enn gjengen fra laget i baren. Flere andre spillere var fulle også, men det var ingen stor sak. Paul var langt fra den verste, sier Seaman som har vært Gazzas kompis i åtte år.

Landslagssjef Glenn Hoddle understreket at Gazza ble vraket fordi han ikke var i god nok form, ikke på grunn av lørdagens festing.

- Jeg kan ikke nekte for at jeg også kjente tårene komme da Gazza hadde fått vite at han var vraket. Paul er min venn, og det var trist å se at han var så lei seg. Ingen av oss ante at dette kom til å skje, og vrakingen var et sjokk for oss alle, sa Arsenal-keeper Seaman.

(NTB-AFP)